Fiddeli Baggesen ★

Alla inlägg under juli 2014

<3

Av Fiddeli - 17 juli 2014 18:57

[Bild]

ANNONS
Av Fiddeli - 16 juli 2014 22:36

Saknar starbucks

ANNONS
Av Fiddeli - 16 juli 2014 15:46

Idag körde jag på fläta eftersom att vi skulle sitta i bilen ett tag, berättar mer när jag kommer hem men här är några bilder från idag. Hoppas dom kommer upp, eftersom att vårt internet inte är det bästa.

[Bild]

PUSS & KRAM!

Av Fiddeli - 16 juli 2014 12:45

Av Fiddeli - 15 juli 2014 21:56

[Bild]

Av Fiddeli - 15 juli 2014 12:45

Baby lips är något som för ett tag sedan äntligen kom till sverige! Baby lips är då från märket maybelline new york. Jag har köpt mina på H&M för 29:- eller 39:- vilket jag tycker är ett bra pris. 

Jag har i färgerna Peach kiss, Hydrate, Pink punch & Cherry me. 

 

Jag trodde faktiskt att de skulle vara mer fuktgivande eller ja mjukgörande, eller vad man ska säga. Men dom ger en väldigt fin färg på läpparna, och den blåa (hudrate) ger bara glans vilket är väldigt fint! Pink punch är den som jag tycker torkar ut mest och fortast, det känns liksom som att läpparna blir torrare, men med de andra så känner man att de hjälper lite iallafall. Cherry me luktar som körsbär & det är ingen lukt som jag gillar men den ger otroligt fin färg så jag tycker att den är helt okej ändå. Hydrate & Pink punch är de som luktar godast, lite som godis & bara massa gott! 

Min allra favorit om man bara går på färgen så måste det nog vara Peach me eftersom att man kan ha det utan på en läpp penna, läppstift & ja vad du vill, det blir liksom en så fin "glitter" glans på läpparna & det måste man ju bara älska! Även fast matta läppar är såå otroligt härligt fina!

Varför jag köpte baby lips kan nog vem som lista ut.. haha! Jo dom är ju så sjukt hypade, så det var ingen tvekan om att jag skulle köpa de så fort som möjligt. Jag köpte inte alla på en gång. Hydrate & Peach kiss köpte till och med min mamma till mig eftersom att jag hade pratat så mycket om att jag ville ha dom. TACK MAMMA!

       

Av Fiddeli - 14 juli 2014 20:42

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se