Fiddeli Baggesen ★

Alla inlägg under juli 2014

Av Fiddeli - 4 juli 2014 01:30

Ja jag åkte som sagt till lödde idag för att träffa Saga och vi käkade lunch på ett ställe där, kommer inte ihåg vad det heter. Sen så bestämde vi oss för att åka in till malmö vilket gick sådär, haha! Vi tog bussen till malmö södervärn och trodde att den skulle gå förbi malmö C men nej det gjorde den inte så när vi väl kom fram till malmö södervärn, vilket var typ 1 och en halv timme senare, så letade vi upp en buss som gick till malmö C & vi kom fram till slut! Då gick vi och kollade i affärer och jag hade bestämt sedan innan att inte handla för mycket eftersom att jag vill spara till lite olika saker. Men jag fick iallafall med mig denna skönheten hem! 

 

Tröjan kommer från H&M och kostade 149:-

Den är kort så typ en croptop skulle man väl kunna kalla den. 

Älskar mönstret och är helt käääär i den! 


Sen så gick vi iallafall vidare på stan och så såg vi Yoogi Boost (vet inte hur det stavas) Så det var en självklarhet att vi skulle gå in där. När vi ätit upp och snackat ännu mer så gick vi vidare lite längre ner på stan och bara pratade och kollade i affärer. Sen så gick vi till stationen, alltså Malmö C, för att åka hem och vi kunde ju inte åka där ifrån utan starbucks, så vi köpte vars en frapuccino (vet inte heller hur det stavas) Sjukt gott var det men vi mådde lite illa efteråt. Sen hoppade vi på tåget som jag trodde var rätt, det stod att det var försenat så jag tänkte inte mer på det eftersom att när där sen kom ett tåg så tänkte jag att det måste ju vara detta eftersom att det inte var så mycket försenat. Saga hoppade av i Lund & jag åkte vidare hemåt, eller det trodde iallafall jag! 

Jag kände inte igen hållplatserna som kom efter Lund & tänkte att det säkert bara var att tåget körde en annan väg.. haha, ja jag tänkte ju fel såklart! När vi kom till Eslöv så tänkte jag att det inte alls kunde stämma så jag vänder mig om och frågar kvinnan bakom mig om det tåget gick till T-torp, och hon svarade tillbaka, nej det gör det inte, Jag sa fort, jaha okej, tack så mycket & halv springer av tåget. Sen ringde jag Kim och sa att jag var ännu mer försenad, eftersom att han skulle vänta på mig vid stationen så vi kunde snacka lite, you know BFF talk. Iallafall så ringde jag honom och direkt efter ringde jag min mamma. Berättade som det var och sa att jag kom hem ännu senare än vad jag hade trott. Så jag fick sitta och vänta på bussen som skulle gå till T-torp i 20 minuter som man vanligtvis inte tycker är så långt tid, men jag hade varit kissnödig i säkert 1 och en halv timme. Och det var typ 50 minuter tills jag skulle vara hemma. Och feg som jag är så vågar jag inte kolla om det finns någon toa & jag vågar ju inte heller fråga någon. Så det var inget annat val än att hålla sig. Klockan 19:10 så var jag äntligen hemma och kunde kissa! 

Och ja såhär såg min dag ut. HAHA!
Hoppas ni orkade läsa detta, vi hörs mer imorgon! 


PUSS & KRAM & GODNATT! ANNONS
Av Fiddeli - 3 juli 2014 18:17

Haha! Ja jag tog fel tåg så nu sitter jag i Eslöv och väntar på buss hem, Gud så dum jag är! Hahah men det var försenat så trodde att det var rätt tåg... Aja vi hörs!

ANNONS
Av Fiddeli - 3 juli 2014 11:38

Av Fiddeli - 3 juli 2014 09:15

makeup wanties

 ♡ ♡ ♡

Av Fiddeli - 2 juli 2014 21:50

Mina föräldrar har ju semster snart & då ska vi hitta på lite saker, så det kommer lite olika videos & inlägg när jag gör saker med dom. Såklart så blir det inte lika många per dag & idag har det bara blivit ett & det är eftersom att idag har jag skrivit 2 tidsinställda inlägg & filmat 2 videos som ska redigeras innan deras semester, men det hinner jag! 


Imorgon åker jag till lödde & träffar Saga, vi ska käka & hitta på lite saker, ska försöka uppdatera, men nu ska jag ta och städa lite snabbt på mitt rum, sen duscha & sen hålla kväll. 


Hoppas att ni har haft en super dag! 
PUSS & KRAM! 

 

Av Fiddeli - 2 juli 2014 12:00
  2011


2012

2013


2014

Och igår såg jag ut såhär

 


Detta kan man verkligen kalla förändring! 

 

 

Av Fiddeli - 2 juli 2014 00:10

Av Fiddeli - 1 juli 2014 22:36

Har känt mig ganska nere idag, fast ändå inte, haha! Men idag så har jag iallafall varit på synundersökning, eller ja linskoll eller vad man nu ska kalla det. Alltså så att linserna sitter som dom ska och att det är rätt stryka. Och linserna satt super bra men ska ändå testa nya eftersom att jag tycker att de jag har blir torra efter ett tag. Styrkan skulle bara ändras pytte lite vilket känns bra. Så jag ska testa de nya linserna fram tills fredag för då har jag bokat tid så att han kan kolla hur de sitter i ögat om jag tycker att de känns bra. Annars så kör jag bara på de gamla som ändå funkar. 

Innan det så filmade jag även lite men det får ni se lite längre fram. Hahah! 


Annars idag så har jag inte gjort så jättemycket faktiskt. 


Imorgon är det onsdag och jag ska väl filma lite mer och även fota och fixa lite grejer till bloggen & så ska jag väl gå ut en runda så jag får lite frisk luft! För det behövs! 


Men det är väl allt tror jag. PUSS & KRAM! 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se