Fiddeli Baggesen ★

Senaste inläggen

Av Fiddeli - 12 januari 2015 19:15

Egentligen så borde jag plugga just nu och ta och läsa lite, men det hände ju inte då jag duschade och sen stannade på youtube ett tag, hehe... 

Well, idag var jag iallafall varit hos doktorn. Och som vanligt så är där inget fel på mig, wihoooooo, tack för att ni ville klargöra det för mig.. Men jag mår inte bättre för att ni sa det liksom hallllååååå, hitta felet. Haha! Han sa iallafall att jag skulle börja gå hos en sjukgymnast då han trodde att det skulle hjälpa jättemycket, och för ca 1 ½ år sedan eller kanske bara 1 år sen, kommer faktiskt inte ihåg hur längesen det var men runt 1 - 1½ år sen. Jo,då var det ju såhär att jag började gå hos sjukgymnasten för mina knä som med jämna mellanrum går ur led, och dom bara: gör si och gör så, allt kommer bli jättebra!!!! NEJ DET BLEV DET INTE! Åkte då till sjukhuset och vad sa dom? Jo att jag ALLTID skulle ha knäskydd, NO NO NO, snälla jag har smala byxor hur tänkte ni där? Att jag ska införskaffa en nu garderob?? och att jag ska skämmas mer än på idrotten över mina kära knäskydd? Nej, men jag gjorde iallafall övningarna som sjukgymnasten då sa, vilket inte hjälpte ett dugg, och ja jag gav det faktiskt lång tid och inte bara en dag. 

Så med detta sagt kanske ni fattar att jag inte tror så mycket på det där med sjukgymnaster och sjukgymnastik. MEN som ni kanske eller kanske inte vet så skadade min kära pojkvän sig i en handbollsmatch innan jul och började då hos en sjukgymnast och tänka sig att det funkade för honom. Så denna gången ska jag inte gå till Svalöv för dom kan ingenting enligt mig. Ska istället antagligen gå i Lund eller någonstans där folk faktiskt kan sin sak! Och varför ska jag då gå dit enligt doktorn, jo för att jag måste träna upp nacken så jag inte blir yr osv, men hur ska det hjälpa mina andra problem???? Aja, hoppas på det bästa. 


Gud va det långt det där blev, haha! Hoppas ni inte blev allt för uttråkade. 

Och vill även be lite om ursäkt då det var väldigt mycket negativt jag skrev, menmen. 

Iallafall så åkte jag till skolan efteråt och hade 1 lektion och även info om individuella val osv. Sen åkte jag hem och väl hemma så kollade jag lite på tv och tiden gick och så var det dags att äta middag. 


Imorgon är det tisdag, ingen speciell dag. Har svenska, företagsekonomi, idrott och branschkunskap, vill verkligen få igång denna terminen så den kan ta slut! Vill ha sommar och lov!! Fast först påsklov då jag drar ett par dagar till älskade LONDON! Längtar som in i bomben! 

Borde väl avrunda detta inlägg nu för jag måste verkligen plugga nu... MEN FÖRST EN LITE SAK! 
VISSTE DU ATT du med hjälp av ljudknappen på hörlurarna kan ta en bild? Iallafall med iphone, hur coolt är inte det?! 


KRAM 

En bild då jag faktiskt pluggade som bara den, vilket jag ska gå och göra nu, nä egentligen bara öppna blocket som ligger bredvid mig, men ändå! 


 

ANNONS
Av Fiddeli - 12 januari 2015 18:36

Tände ljus idag när jag duschade, sååå längesen jag gjorde det, och det är ju extremt mysigt!!!

Vi hörs lite senare!

ANNONS
Av Fiddeli - 11 januari 2015 22:24

Av Fiddeli - 11 januari 2015 19:46

HEJ! 
Denna helgen har jag bara tagit det lugnt, kollat på harry potter och en film som gick igår på tv, kommer dock inte ihåg vad den heter men den var bra :) sen innan vi skulle sova så kollade vi två avsnitt av archer, om jag får säga det så är det inte jättebra men serien har sina stunder, haha! 


Idag har jag bara degat, åkte hem från harald vid 3 och somnade sen på soffan och vaknade när mamma och pappa kom hem med pizza, nom nom nom! 


Har precis duschat och funderar lite över imorgon då jag ska till doktorn, pallar inte må dåligt längre, fast det har börjat bli bättre, men känns ändå som det är något som inte stämmer, så vi får väl se. 


Denna terminen blir det ingen dans för mig heller då jag känner att det blir för mycket, så det blir gym och träning hemma istället och sen mycket fokus på skolan, livet och bloggen. 


Nu ska jag dra ner och kolla på tv och dricka te, har inte gjort det på hur länge som helst så det ska bli gott! 

Vi hörs imorgon, hoppas ni har det bra!! 


PUSS

   

Av Fiddeli - 10 januari 2015 00:21

Saknar mitt hål i örat dock :(

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se