Fiddeli Baggesen ★

Senaste inläggen

Av Fiddeli - 27 februari 2015 19:06

Hej!

 

I förra inlägget nämnde jag att jag tänkt börja blogga igen och ska försöka att få till ett inlägg om dagen, långt eller kort, ett iallafall, men nog om det! 


Helgen & lovet...

På lovet så var jag iväg med vänner och torsdag till söndag spenderade jag hemma hos Harald :) 

Var på emporia 3 gånger på lovet... UTAN ATT SHOPPA NÅGOT, ja jag vet det är förvånande, hahah! 


Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kanske läsa lite för det var år sedan jag gjorde det känns det som, fast det bara var typ en månad sedan men ändå. Imorgon drar jag till frisören och sedan till Ronja och på söndag så blir det träning. 


Under tiden jag inte bloggat... 

Jag har egentligen inte gjort något speciellt denna månaden, har gjort allt som jag brukade göra fast jag skrev inte om det, det var den ända skillnaden. Men vissa dagar har jag verkligen velat sätta mig ner och bara skriva av mig, haha! Vilket jag inte gjorde, men denna pausen var något jag behövde. Det blev för mycket med allt. Stressade med allt, vilket slutade med att jag blev yr och mådde illa mer eller mindre varje dag. Och höll på att svimma ett par gånger. Det är inte så jag vill att mitt liv ska se ut. Jag vill göra det jag tycker är kul och ha tid med det, jag vill inte behöva stressa ihop ett inlägg, stressplugga till ett prov, inte kunna sova, det sög verkligen. Men nu hoppas jag få bättre balans på det hela. 


Vill inte krångla till allt, så denna bloggen ska nu mera handla om vad som helst, inte bara vardag, men ändå mest vardag. Men kanske mat, smink, kläder, bilder, videos ibland. För varför bara skriva om en grej när man vill skriva om allt? Det blir ju tråkigt om jag bara skulle skriva om min vardag då den nästan bara är densamma hela tiden, och jag hade inte själv tyckt att det varit kul att bara skriva om exempelvis smink. Så därför blir det lite blandat och jag hoppas ni kommer tycka det är läsvärt! 


Och så tar vi lite om dagen... 

Idag hade vi läxförhör i servicekunskap vilket faktiskt kändes superbra :) Drog dock hem runt 2 då huvudvärken inte ville ge med sig. Åkte hem och somnade, vilket var riktigt skönt då ´jag vaknade utan huvudvärk!!! 

Och ja.. Jag har fortfarande huvudvärk och sjukgymnastiken har inte hjälpt än, det har bara blivit värre. För er som läst min blogg tidigare månader vet vad jag menar och det finns även ett inlägg om vad jag tycker och tänker kring det.


Nu ska jag dra in i duschen och sen kolla lite youtube och kanske någon film, vi får väl se :)


Vi hörs! 

KRAM 

 

 


ANNONS
Av Fiddeli - 26 februari 2015 21:56

Haha det var ju ett tag sedan och jag hade bara tänkt titta in lite snabbt. Vill börja blogga igen då jag saknar det som bara den! Ett inlägg om dagen är det jag kommer att börja med då jag tidigare sagt att jag inte vill att det ska kännas som ett måste. Så ett om dagen är något som jag iallafall ska försöka få till, kanske inte alltid något superlångt, men ni förstår. :)
Någon gång under morgondagen så kommer det ett inlägg om lite blandat, hur helgen kommer se ut, hur lovet varit, vad jag gjort under tiden jag inte skrivit något, osv.

Vill även tacka för alla fina och gulliga kommentarer! Ni är sååå bäst! <3

Men nu ska jag faktiskt ta och sova, godnatt på er!

ANNONS
Av Fiddeli - 14 januari 2015 16:47

Jag ska sluta blogga då det är mycket i skolan och jag behöver verkligen inte ha mer press på mig. Kommer dock inte sluta helt utan när jag tycker att jag har något att skriva så kommer det nåt inlägg. Detta kommer då inte vara dagligen och kanske inte en gång i veckan. Vi får se hur allt blir. Men för tillfället så är det såhär det kommer att bli. 

Kommentera om det är något ni undrar! 

Ha det bra allihopa! Vi hörs någon gång då och då. 

Kram! 

 

Av Fiddeli - 13 januari 2015 21:36

Av Fiddeli - 13 januari 2015 19:18

Det kommer komma tips ang skolan, 1 i veckan kanske 2 ibland. Håller OOTD's till när jag ska någonstans då jag inte åker till skolan eller Harald eftersom att jag då alltid glömmer och har för lite tid, haha! Så det är vad ni får se här nu mera. 


Idag i skolan hade vi lektioner som vanligt då vi började med svenska och vi ska ha redovisning om familjer på torsdag, imorgon är det redovisning i bransch och på torsdag är det även läxförhör och sen kör vi dans uppgift till på fredag och på måndag ett prov på excel, ja varför inte, haha! 


Nu ska jag duscha och sedan ta en kopp te och kolla lite på tv eller så blir det någon serie vi får se! 


 

Av Fiddeli - 13 januari 2015 17:27

Ska göra klart läxor och plugga till prov sen käka och sen ska jag skriva lite :) så vi hörs om ett tag!

Av Fiddeli - 12 januari 2015 21:57

det suger att emojis inte går att se här :(

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se