Fiddeli Baggesen ★

Senaste inläggen

Av Fiddeli - 14 mars 2015 10:23

Tjena!
Ville bara få upp en bild som säger ganska mycket. Och igår var det fredagen den 13, hände det något hemskt? Nä för mig var det rätt lugnt. Vi hörs senare!
KRAM!

ANNONS
Av Fiddeli - 11 mars 2015 22:00

En dag som varit upp och ner. Men det viktigaste är väl att den började bra och slutade bra :)

Lyssnar just nu på Håkan och typ dör för hans musik är så jäkla braaaa!!!

Men tyvärr så måste jag sova snart, det suger ganska mycket då jag verkligen bara vill sitta uppe hela natten, lyssna på Håkan och hjärta bilder på we heart it.

Aja imorgon är det iallafall torsdag och snart fredag, fredagar suger alltid men fredagkvällen blir för det mesta alltid lyckad då jag nästan alltid är med Harald på fredagar. #LÄNGTAR

Men nu ska jag sova, haha! Godnatt:)

ANNONS
Av Fiddeli - 9 mars 2015 17:11

Asså dethära med att göra saker för att man tycker att det är kul. ja det är just det som jag ska göra och om jag ena dagen vill skriva ett inlägg så gör jag det och om jag inte vill det dagen efter ja då gör jag det ej. Om du gör saker som du inte tycker är kul så blir ju livet så negativt, nu menar jag inte att du ska skita i skola bara för att du tycket att det är tråkig, skolan är nödvändig. Men jag snackar om saker som inte behöver vara nödvändiga. Träna om du vill och tycker att det är kul men inte för att du ser det som ett måste. Såklart är det bra att röra på sig men du måste ju inte springa 5 mil varje dag för att röra på dig. Dansa runt i ditt rum eller gå ut en liten runda räcker. 


Jag vet att det nästan har gått en vecka sen jag gjort ett inlägg och ja varför det kan man fråga sig eftersom jag var så sten säker på att jag verkligen ville detta. Jo, ibland händer det mycket saker i livet som gör att man inte orkar mer än det nödvändigaste. Jag vill som jag sagt tidigare inte att bloggen ska bli ett måste eftersom att jag inte ser detta som något jag skulle vilja göra på heltid. Bloggen kommer alltid att betyda mycket för mig och jag tycker att det är supermysigt att sätta sig ner efter en jobbig dag/vecka/månad och bara skriva av sig lite. Men nog om detta. Nu vet ni iallafall hur det blir fram över. Eller ja, jag hoppas ni förstod men fall i fall så tar vi och sammanfattar det. 


Gör det som är nödvändigt och sen det som är kul och hinner du inte så är det inte hela världen. Det kommer en dag imorgon och då finns det kanske mer plats för det roliga än det nödvändiga. 


Iallafall så var jag ledig i torsdag eftersom att alla hade utvecklingssamtal. Jag hade mitt 8:15 och det var ganska jobbigt att gå upp må jag säga. Men efter det drog jag till sjukgymnasten och sen mot nova för att shoppa lite med mamma. Sedan drog vi vidare hemåt och käkade lunch och sedan var det dags att träna. Efter det drog vi hem och duschade och sådant. Sen åkte vi till mobilia för att hämta en sak som mamma lagt undan och jag fick även med mig lite saker hem. Vi var hemma runt 5 lagom för att äta middag och sedan gå ut med Viggo (såklart var vi ute med honom in i mellan de olika sakerna också). 


På fredag var det skola igen och efter åt så stack jag hem till Ronja för att hon skulle lämna och hämta lite saker hemma och sedan åkte vi hem till mig och bara chillade. Hon var här tills i lördags och då åkte vi tillsammans till Staffanstorp och därifrån åkte jag till Harald. Så jag var hos Harald från lördag till söndag och idag är det måndag och jag har varit hemma och pluggat och gått ut med Viggo. Nej jag har inte varit sjuk utan ledig. Imorgon är det tisdag och jag börjar 9:45 istället för 8:30 så det är riktigt härligt. 


Vi får se när jag tittar in nästa gång och tills dess så får ni ha det så bra   


 

Av Fiddeli - 3 mars 2015 06:24

Av Fiddeli - 2 mars 2015 21:57

Och ja jag är söt

Av Fiddeli - 2 mars 2015 18:18

Tjo! 

Idag har det inte hänt ett smack så det blir lite bilder och musik. 

Btw är helt inne i fake tattos, ändrar mig alltid så därför är det ett superbra alternativ för lilla mig :) Har en på nyckelbenet just nu och de var rätt schyst men motivet är megafult. Men som tur är så beställde jag nya i lördags så jag hoppas att dom kommer snart.  


     


     Av Fiddeli - 1 mars 2015 18:14

Hej! 


Igår var jag hos frisören som ni nog vet, och färgade håret & klippte topparna, samma färger som vanligt så det är liksom inget speciellt, haha! 

Efter det så åkte jag hem och tog på nya kläder och sminka om mig och sedan drog jag till Staffanstorp och träffade Ronja och Elaine, sjukt kul :) Vi käkade och sånt. Sedan drog jag hem men hade ingen nyckel så fick åka till mormor och åka med mamma och pappa hem. Och idag så började jag med att städa och sen var det dags att träna, så vi var väl där vid 1 och var hemma 3, sjukt bra kändes det iallafall. Sen drog vi till lödde och handlade mat och lite annat. 

   


Och det var väl så min dag såg ut, inget speciellt egentligen. 

Ska hoppa in i duschen nu då jag inte tvättade håret innan för det tar 100 år innan det torkar, haha! 


KRAM! 


Av Fiddeli - 28 februari 2015 23:27

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se