Fiddeli Baggesen ★

Senaste inläggen

Av Fiddeli - 28 oktober 2014 12:45

Fall
 
 

ANNONS
Av Fiddeli - 27 oktober 2014 12:30

.
 
            BOIING (benefit)                                                                          Mac pro longwere
  • Lätt att applicera                                                                    * Tar lite längre tid att blanda ut
  • Krämig och mjuk                                                                    * Sitter hela dagen utan att du får fula veck
  • Det blir veck om du applicerar pudret på ett speciellt sätt.          * Flytande

Båda produkterna tycker jag är otroligt bra! Men Mac pro longwere är nog den som jag använder mest om jag ska sminka mig "mer" och boiing är mer om jag bara ska täcka mörka ringar och sen inget mer liksom, om ni förstår, hihi!


Skulle jag välja så skulle jag antagligen välja Mac pro longwere eftersom att jag för det mesta alltid sminkar mig "mer" som typ eyeliner/mascara osv. :)HA EN BRA DAG! ANNONS
Av Fiddeli - 26 oktober 2014 09:18

Av Fiddeli - 25 oktober 2014 13:03

HEJ! 
Allt ha rvarit stressigt denna veckan eftersom att det har varit veckan innan lov och då är det så mycket som ska lämnas in och det är skrivuppgifter och prov hit och dit. Men nu är det slut och det är äntligen lov! Denna veckan ska bli så otroligt bra och chill. Pallar inte stressa runt asså. 


Så igår var det sista dagen innan lov och den var riktigt jobbig! Mådde piss rent ut sagt och så var det simning på idrotten och det gjorde ju inte saken bättre. Men livet kan inte alltid vara bra och kul, för vad har man då att se fram emot? 

Igår kväll så kom Dina hit och det var verkligen behövligt! Helt ärligt så hade jag nog mått piss idag också om hon inte kommit igår, för ja, det var kaos i mitt  huvud. Hon får en alltid att må bättre, hihi, puss på henne verkligen! 


Så hitintills idag har jag bara fixat lite tidsinställda och nu väntar jag på att Harald ska komma hit. 

Sen ska jag ta och hjälpa till att städa lite, för jag gjorde en deal med pappa så jag måste göra det så han betalar lite av ett nytt hål i örat :) 


Efter det ska vi väl hitta på nåt, men vad, ja det är en bra fråga, haha! 


Hoppas att ni har en riktigt bra dag så hörs vi senare eller imorgon! 


PUSS & KRAM! 

   

Av Fiddeli - 25 oktober 2014 13:00

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se