Fiddeli Baggesen ★

Senaste inläggen

Av Fiddeli - 17 augusti 2015 12:45

  

94652

Bilden talar väl rätt mycket för sig själv men jag måste bara tillägga att jag älskar linnet! 
ANNONS
Av Fiddeli - 15 augusti 2015 22:59

HEJ! 

Det var en evighet sedan jag gjorde ett inlägg och tänkte, ja men varför inte liksom. Jag har inget direkt intressant att berätta men har funderingar på att börja med bloggen ordentligt igen. Det har ju inte funkat så bra nu i sommar men det har knappt funnits något att berätta eller "diskutera". 

Iallafall, skolan börjar på måndag, blandade känslor faktiskt. Jag börjar då 2:an på gymnasiet, och då börjar även praktiken. Och det ska bli såååå kul! Men med tanke på att det både blir skola och praktik och att jag även tänk att börja träna mer så vet jag inte hur det kommer bli med uppdateringen här. Jag är långt ifrån mitt mål med bloggen, och jag kanske inte kommer upp till flera inlägg om dagen. Dels för att jag känner att jag verkligen vill satsa på praktiken och skolan men också för att jag vill känna att jag faktisk orkar med vardagen. Men det är väl dags och faktiskt lägga mer tid på det man vill. Och för min del kanske jag borde sluta kolla så mycket på Youtube och istället skriva ett inlägg. Jag vet inte. Det hade ju faktiskt varit kul att se samma statistik som i Januari då det var mer än 600 besökare om dagen, helt sjukt, vem skulle vilja läsa om vad jag skriver liksom. Jag vet inte om det jag skrivit nu makes any sense men vi får väl hoppas på det. Blir det för mycket så tror jag ni förstår att jag kommer sätta skolan före. Hoppas 2:an blir lugn så jag hinner med allt jag vill och känner för.


Jag hoppas iallafall att allt är bra med er! 

Som jag tidigare sagt vill jag inte lova något och därför hörs vi sen , om det är imorgon eller om 3 dagar ja det är det ingen som vet. 


Gjorde ett collage eller vad man kallar det för någon dag sedan och jag blev faktiskt riktigt nöjd så därför tänkte jag dela med mig av det   

 

KRAM! 

      

ANNONS
Av Fiddeli - 22 juli 2015 21:54

Denna video är bara så bra, fick mig att tänka efter att allt faktiskt händer av en anledning. Finns inga ord som kan beskriva vad jag tycker, den är bra. Så är det bara. 

Av Fiddeli - 12 juli 2015 02:01

 

  


Av Fiddeli - 11 juli 2015 00:32

Det var ett tag sedan jag skrev och ja jag har inte haft något intressant att skriva. 

Idag har det varit hur bra som helst men även hur kaos som helst, har städat, tränat, övningskört, läst & varit ute och gått. Jag har hunnit med en hel del för att ha gått upp runt 11. 

Tänkte bara titta in lite snabbt och säga hej och tipsa om denna låten, så otroligt bra!! Nu ska jag spendera resten av "kvällen" på we heart it och netflix. KRAM!  

   

Av Fiddeli - 20 juni 2015 00:14

 

Lite brist på tankar och idéer för inlägg. Det kommer när det kommer. 

KRAM! 

      


Av Fiddeli - 16 juni 2015 23:17

HEJ!!

Haha, ja när man inte hittar en så passande rubrik så får man väl ta en som hänger ihop med det man tänk att skriva lite iallafall. 

Vi kan alla göra misstag, ja och vi alla gör misstag i livet. Vissa är värre än andra. Och såklart gjorde jag ett idag, kanske inte har så stor betydelse men jag måste ju ändå berätta något, eller hur?

Så för ungefär 2-3 dagar sedan färgade jag både ögonbrynen och fransarna. Fransarna blev sjukt bra men brynen blev väl lite sämre. Jag hade i färgen lite för länge så dom blev för mörka men jag tänkte att det inte skulle göra något. Och såklart fick jag en briljant idé idag, jag kan ju testa använda ögonbrynskniven (ja det finns, det är inget påhittat) så kanske dom blir lite ljusare. Såklart så trycket jag för hårt så nu har jag ett fint bryn som jag är supernöjd med och ett som jag helst skulle vilja raka av. Nej såklart tänker jag inte raka av det, men ni förstår principen. Haha, vad använder jag för ord idag ens? Aja, ett misstag som jag inte gör om igen, ta ur färgen när den ska tas ut och försök inte fixa det med en ögonbrynskniv. 


Imorgon är det iallafall onsdag, så kallat tredje dagen av sommarlovet. Jag ska va hemma och ta hand om vovven och dammsuga. Sen drar jag till Harald och ja jag vet inte vad vi ska hitta på men kanske kolla film eller något eftersom det verkar bli regn. ÅHHHHHH, hatar svensk sommar! Det bara regnar och mög. USCH FY BLÄ! 

Har väl inte direkt något mer att säga. Men jag känner att det här med att blogga på kvällen är hur mysigt som helst. Vet dock inte om jag kommer skriva något när jag är hos Harald men antagligen så skriver jag något när jag kommer hem. Kommer nog hem på fredag såatte yesssss. Kanske blir något litet inlägg innan jag åker imorgon men vi får se. Ni vet vad jag tycker om måsten... 


KRAM PÅ ER!! 

    

 

Det är ju även den 16:de idag, ett härligt datum! 

#kärlek 

 

Och sen tar vi lite musik, för det är så underbart. Musik kan man inte leva utan enligt mig. 

 Bara jag som blir typ glad och sprallig av denna? 

 
Av Fiddeli - 15 juni 2015 21:33

Hejhej! 

Jag har ju tidigare sagt att jag inte ska dra in negativt här på bloggen, men samtidigt så kommer det alltid att finnas både negativt och positivt i livet. Och eftersom att denna bloggen mer eller mindre handlar om MITT liv så tänker jag skriva exakt vad jag vill även fast det då inkluderar lite negativa saker. För helt ärligt så är ingens liv helt perfekt 100% av tiden, vi har alla dåliga dagar. Och idag kan man väl säga att jag haft lite av en sådan dålig dag. Visst så fanns det bra saker med dagen också men mesta dels av dagen har varit rätt kass. Så om vi då kanske ska ta det från början så vaknade jag runt 12 och gick då upp och käkade och drog sedan ut på en runda med Viggo (för er som inte vet så är det vår hund). Efter det så började jag städa och allt var frid och fröjd men eftersom att jag alltid ska tänka så fruktansvärt mycket så slutade det i gråt och så satt jag där med huvudvärk tillslut, och varför jag grät är inget som vi ska gå in på. Sedan åkte jag för att träna vilket gick piss då jag hade huvudvärk. Sedan har jag bara tagit det lugnt resten av kvällen. Dock har jag fortfarande huvudvärk och det suger ju rätt så rejält menmen finns inget att göra åt det så direkt. Tror inte på tabletter då det nästan aldrig vill fungera för mig, men tog det ändå för att mamma sa det, och jag kan väl inte uttala mig om hur det funkat än eftersom att jag tog dom för kanske en kvart sedan. 

Men frågan är, varför gör man vissa saker så otroligt svåra när det kan vara så lätt? Om någon har svaret så hade det varit superbra!


Men från det ena till det andra så för nån vecka sedan eller så, så la en läsare till mig på snap, hur kul som helst! Får man skriva ut vad folk heter och så? Ja jag vet inte, men hon heter iallafall Nellie, hur go som helst!    


Om vi ska ta lite om vädret kanske? Ja asså det är juni månad och man får nästan ha vinterjacka, vad är detta? Haha, svensk sommar, ja men kom igen, såhär kasst väder måste vi väl ändå inte ha? Aja, jag hoppas på bättre väder för annars vet jag inte vad jag gör, man vill ju vara ute och ha myskvällar och ja ni vet hur man vill att sommaren ska vara. Värme, sola, stranden, grilla, häng med polare, ÅÅÅHHHHH jag bara längtar!!!!! 


Nu ska jag ta och kolla lite på youtube och sen lite grey's anatomy, ni får ha det så bra!! 


KRAM PÅ ER!! 

    

Man bara måste älska Håkan! 

 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se