Fiddeli Baggesen ★

Senaste inläggen

Av Fiddeli - 8 november 2014 13:21

HEJ!

Härligt med helg och lördag! Så idag är det väl egentligen inte så mycket som ska göras. Ska plugga lite och sen vid 4 ska vi iväg med släkten och sen käka med dom och sånt. 

Tänkte bara slänga in en liten fråga till er här, eftersom att jag inte riktigt vet vad ni vill läsa om så hade det varit riktigt bra om du skrev vad ni vill läsa. 

Kommentera eller skriv det som en fråga. Det hade varit bra eftersom att det då kan komma fler inlägg som ni tycker är intressanta. 

Nu ska jag väl bara ta och chilla och plugga. 

Harald är här så mer underbart kan det ju inte bli. 


Vi hörs senare!! 


PUSS & KRAM! Fail bild men bättre än inget ju :)

 

ANNONS
Av Fiddeli - 8 november 2014 09:00

Tycker mest om silver därför är det mest av det, men såklart så la jag till guld och rose gold eftersom att det också är superfint, guld passar dock inte så bra till min hudton. Ser så blek ut, haha! 


HA EN MEGA BRA DAG! 


Smycken
ANNONS
Av Fiddeli - 7 november 2014 22:34

Av Fiddeli - 7 november 2014 18:53

HEJ! 

Denna veckan har varit totalt kaos för mig. Går inte in på det eftersom att det inte bara är mig som det angår, och det är en ganska big deal. Jag har delat mitt rum med en kompis hela veckan, mer än så behöver ni inte veta. Mitt rum är litet så det har varit lite jobbigt. Sen har jag även haft enormt med pluggande. Och lite andra saker. Och allt har gjort mig så stressad. Tidiga morgnar och sena kvällar. Det funkar inte så bra för mig om man ska sitta i skolan hela dagen sen. Men nu är det helg och jag ska verkligen ta det lugnt och försöka att plugga lite och sen bara ha roligt, det behövs verkligen! 


Så hur kommer det bli nu mera med bloggen? Ja ni har ju sett att det har gått lite upp och ner. Men livet går ju också upp och ner och det är klart att det syns. Ska försöka att komma tillbaka så snabbt som möjligt. Har lite inlägg som jag ska fundera på och sen får vi se vad som händer. Men jag kommer inte att sluta blogga som jag sagt tidigare. Känns skönt att ibland få skriva av sig och ibland få skriva om saker som man tycker om. Det är ju sååå härligt!


Ganska kort sammanfattat, men annars hade det blivit tråkigt att läsa. Hahah! Vi hörs senare, ja kanske inte idag, men iallafall imorgon! 


Ha det superbra! 

 

Av Fiddeli - 7 november 2014 12:16

Av Fiddeli - 5 november 2014 22:02

Kommer förhoppningsvis tillbaka imorgon, hoppas ni har det bra! Godnatt kram ! <3

Av Fiddeli - 4 november 2014 15:37

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se