Fiddeli Baggesen ★

Senaste inläggen

Av Fiddeli - 14 november 2014 20:26

ANNONS
Av Fiddeli - 14 november 2014 15:00


LONDON

 

Som ni nog vet så har jag länge velat flytta till London. Men varför London? Jag tycke att människorna som bor i där verkar så trevliga och är liksom helt vänliga oavsett om du känner dom eller inte. Och sen så är där fint och jag bara älskar brittiska! Det är liksom annorlunda till skillnad från Sverige. Asså det är svårt att beskriva riktigt varför jag vill flytta dit men jag tycker helt enkelt bara om England och London är liksom riktigt mysigt. Ni vet väl att dom säger att Göteborg är lilla London? Och Göteborg är ju också riktigt mysigt! Små gatorna och husen och butikerna och man blir typ kär om och om igen, hahah! 

     

Och såklart så vill jag jobba där då. Man måste ju kunna försörja sig & överleva liksom! Och som ni nog vet så går jag handel nu på gymnasiet och ska efter gymnasiet läsa vidare till makeup artist, stylist och dekoratör. 

Min dröm är då att på dagarna jobba i butik och dekoratör (att man fixar skyltfönstren) och förhoppningsvis med mode och då alltså stylist. På kvällarna sminka folk som spelar teater, jag menar hur roligt låter inte det? Det låter helt underbart liksom!

Som jag sagt tidigare så är det inte många som tror att jag kommer orka plugga vidare till allt det (allt och allt hahaha). Men jag tror på mig själv och får stöd från släkt och familj ( såklart vissa vänner också och pojkvännen).


Så kommer jag flytta till London och jobba med teater sminkning på kvällarna och som butiksbiträde, dekoratör och stylist på dagarna? JA DET ÄR JU KLART! Det är en lång väg dit men jag har redan börjat så att ge upp är det inte ens frågan om!


       

   

ANNONS
Av Fiddeli - 14 november 2014 11:00

Alla har vi våra favoriter när det kommer till smink. Och alla mascaror funkar ju inte för alla eftersom att då skulle det antagligen bara funnits en. 


Min är iallafall loreal paris  false lash telescopi. Den är riktigt bra och separerar otroligt bra! 

Vet inte mer vad jag ska säga om den men om du inte testat den så är det verkligen ett tips om du vill ha väl separerade fransar. Du kan även ta på den i många lager om du vill det. 


 

Av Fiddeli - 14 november 2014 09:15

Åt en macka också, men fotade inte den, haha!

Av Fiddeli - 13 november 2014 17:19

Yes, rubriken säger väl allt? Hahah, vi hörs senare! Puss !

Av Fiddeli - 13 november 2014 16:15

Har pluggat lite också och varit ute lite. Well vi hörs ikväll :)

Av Fiddeli - 13 november 2014 07:12

Jag äter mest vitt bröd vilket inte är så bra, så ska börja köpa fullkorn, och gröt är ju gott så jag får väl börja med det igen :) Dock tar det lite längre tid att göra än en macka, menmen idag blev det kvarg.

Vad brukar ni äta till frukost?

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se