Fiddeli Baggesen ★

Senaste inläggen

Av Fiddeli - 17 november 2014 11:00

* Jag har ingen frånvaro i skolan hitintills viket är super skönt!

* Jag blir superstressad och deprimerad om mitt rum är stökigt. Så därför försöker jag att hålla det så fint som möjligt.

* Jag skäms över att äta inför andra. Varför vet jag inte.

* Myskvällar är något av det bästa jag vet! 

* Potatismos och sirap är supergott och ja jag vet att det är konstigt men testa innan du säger något! Vi hörs sen! Ha en bra dag! 


PUSS & KRAM! 

       


ANNONS
Av Fiddeli - 16 november 2014 22:08

ANNONS
Av Fiddeli - 16 november 2014 15:00

Detta är några pluggtips som funkar för mig och förhoppningsvis för dig med!

  1. Skriv anteckningarna med färg, du kan då på provet komma ihåg vilken färg du skrev med och på så sätt koppla det och då få ett superbra resultat!

                 Detta är lite av de anteckningarna som jag har           till vårt service prov som är på måndag. 


      2. En annan ska som är ganska pinsam faktisk men vem bryr sig, bara man lär sig eller hur? Jo det är att jag                   spelar in texten och sen lyssnar på den innan jag lägger mig samtidig som jag läser texten tyst (alltså i                       huvudet).

             Lite från gamla prov som vi haft.

     

           3. Att börja plugga en vecka innan eller ja då 5 dagar ungefär, det hjälper faktiskt eftersom du då har fått in lite i               taget. Om du bara läser det dagen innan så kommer det nog inte gå lika bra, det går inte alls lika bra för mig                 iallafall. 

        

            4. GÅ TILL SKOLAN OCH FOKUSERA VARJE LEKTION. Tro mig eller ej, men om du verkligen är med på                     lektionerna och inte är hemma från skolan så ofta eller skolkar så kommer det vara mycket lättare när du                     pluggar till proven eftersom att du då fått in det på många olika sätt! 


Ja, detta var ju bara 4 tips men jag hoppas att det hjälper lite iallafall! 


HA DET MEGA BRA!!!      

Av Fiddeli - 16 november 2014 11:00

* Jag blir ledsen och irriterad så otroligt lätt :/

* Jag äter varje rast vi har i skolan, vilket inte alls är så bra, men det är för det mest frukt så det är inte så dåligt :)

* När jag pluggar till prov så skriver jag anteckningarna i färg för att jag då lär mig det lättare och fortare :D

* Jag lyssnar väldigt ofta på depp musik fast jag inte är depprimerad.

* Har alltid 3 tottar på handleden, varför vet jag inte, men det är ju lätt att slänga upp håret om man måste liksom :)


Ha en bra dag! 

  

 

Av Fiddeli - 15 november 2014 17:19

Leggings & lång t-shirt : h&m
Kofta : lager 157
Klocka: Daniel Wellington
Väska: accent

Av Fiddeli - 15 november 2014 15:00

Ja, som ni nog vet så har jag övningskört nu ett tag och ja, vad ska man säga? Vissa gånger går det bättre än andra. Men så är det väl för alla, eller? HAHA! 

Måste öva lite mer på dragläget men annars tycker jag faktiskt att det verkar gå väldigt bra. 

För att få börja övningsköra så måste man gå sån handledarkurs och det var riktigt drygt eftersom man satt där och lyssnade på saker som man egentligen redan visste, och den är ju i typ 3-4 timmar tror jag. Men man måste ju gå den tyvärr. Men när det är gjort så är det bara att skicka in papper på att du gått den och sen när du får tillbaka papperna och de är godkänt så är det bara att tuta och köra! 

Såklart så måste du ha en övningskörs skylt men det finns att köpa nästan över allt. Vi köpte min på körskolan där vi gick kursen och jag har för mig att den kostade runt 60-70 kronor. 

 


Om jag ska ge ett tips så skulle jag säga att öva dragläget är nog det som jag tycker är viktigast för det andra är ganska lugnt när man kört ett par gånger. Men dragläger är lite jobbigt eftersom att man inte ska slira på bromsen för då kan det gå lite hur som helst, haha! 


Men vi hörs sen! KRAM!
 

Av Fiddeli - 15 november 2014 11:00

Riskakor är ju supergott, fast alla tycker ju inte det. Tyvärr så måste jag nog dissa riskakor eftersom att man kan känna på långt håll att man ätit det och det lukat så fruktansvärt äckligt när det luktar riskakor. Men det är ju gott. Men fortfarande så luktar det inte gott. Men här är iallafall några som jag tycker är goda och denna första är nog ny tror jag och den är så förbannat god, men andedräkten att man ätit riskakor är fortfarande där tyvärr. 

 

 


Av Fiddeli - 14 november 2014 22:31

Ja, asså jag måste ju bara säga att jag är inte så bra på att skriva dikter men vi var tvungna att göra det på svenskan så tänkte bara bjuda på den eftersom ja varför inte liksom. HAHAHA!


Samhället idag

Verkar inte så bra

Ipads och mobiler

Det bara svider


         

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se