Fiddeli Baggesen ★

Senaste inläggen

Av Fiddeli - 19 december 2014 15:49

Tröja : chelsea/tessie

Byxor: dr denim

Skor: Nike

Klocka: Daniel Wellington

     


Idag är det äntligen jullov! Så otroligt härligt! Och bilderna här ovanför är alltså det jag hade på mig, kanske lite somrigt men orkar inte bry mig för jag ogillar vintern ganska enormt mycket, haha! 


Sprang till tåget när jag skulle hem och hann jag med det? NEJ, för precis när jag och Kim kom fram så stängdes dörrarna. Man bara tack... Så vi åkte till malmö och tillbaka bara för att inte stå stilla och frysa. Va hemma 2, drygt men bättre än vanliga fredagar då jag är hemma 5. Men nu ska vi inte ta massa negativt för det är ju trots allt lov! 


Ikväll åker jag till Harald och är där till söndag och sen på måndag ska jag till tandläkaren klockan 9 och efter det så blir det frisören. Sen ska jag en runda till Helsingborg då jag måste köpa lite julklappar. 2 dagar innan jul, jag vet jag är bra på att julshoppa...haha! 


Annars under julen är det inte mycket planerat, ska bara göra lite matte och sen träffa några kompisar och va med Harald. 


Vi kanske hörs imorgon om inget annat så hörs vi på söndag! 

Ha det bra! 

PUSS & KRAM!


TBT till sommaren på Mallorca, saknar värmen. 

 
ANNONS
Av Fiddeli - 14 december 2014 14:32

HEJ! 

Den senaste veckan har jag gått och funderat på bloggen en hel del. Ska jag fortsätta eller sluta? Tänkt igenom det många gånger. Såklart så vill jag inte sluta men då måste jag börja planera på ett annat sätt då jag inte alls haft tid för bloggen de senaste 5-6 veckorna, mycket med skolan, mycket med livet, mått dåligt och har varit sjuk. Jag ska fortfarande ha en "paus" fram till den 19:de men jag kommer tillbaka. Det mesta i livet handlar om prioriteter och planering om du frågar mig. Ibland kommer jag få prioritera skolan framför bloggen och så kommer det att vara. Skolan är ju ändå viktigast eftersom att det är din utbildning och framtid det handlar om. 


Tänker inte sätta upp måsten som jag tidigare gjort. Det kommer va lite av en ny början, om man kan säga så. Denna bloggen har från början bara handlat om mitt liv och på senare tid kom det in lite annat. Det kommer fortfarande att handla mest om mitt liv och vardagen men ibland så kommer det skrivas om lite annat. Jag har sen 6:an haft denna bloggen fast med olika "namn", alltså samma inloggning. Slutade helt ett tag och trodde att jag aldrig skulle börja igen. Men så fick jag upp intresset och ja, nu har jag väl haft samma "namn" i över ca 2 år om inte mer. Har dock funderat på att byta ställe, kan man säga så? alltså från bloggplatsen till något annat. Men det har jag inte tänkt så mycket på. Vi får se hur det blir med det. 


Idag är det ju 3:dje advent. 10 Dagar kvar till julafton & ingen snö, ingen julstämning alls tycker jag. 

     

ANNONS
Av Fiddeli - 5 december 2014 09:50

HEJ! 

Tittar in lite snabbt då lektionen börjar om ca 40 minuter, drygt. Men vad kan man göra liksom, men vill helst inte ha frånvaro ju. 

Så vad har hänt de senaste dagarna? 

Jag har blivit förkyld, vilket suger, men så är väl livet när det är vinter och kyligt ute. 

Hoppas på att det går över snart, iallafall till lovet börjar. 


Har inte fått reda på vad som är fel på mig sen jag var hos doktorn, de sa att det skulle ta max en veckan och nu har det gått en vecka och 3 dagar, inte bra sjukvård asså. Kanske inte är nåt men man vill ju veta annars skulle man ju inte gå till doktorn liksom, men det fattar dom kanske inte.


2 prov nästa veckan, det suger. Men ska träffa Dina på onsdag vilket ska bli sjukt härligt! 


Ikväll åker jag till Harald, längtar såååå! 

Måste också plugga vilket suger, menmen, bara 2 veckor kvar i skolan så det är bara att bita ihop.


Hoppas allt är bra med er!


PUSS & KRAM! 

 

Av Fiddeli - 1 december 2014 15:23


Hoppas ni har det superbra!   

Av Fiddeli - 1 december 2014 08:50

Av Fiddeli - 28 november 2014 20:07

Kommer ta typ en paus fram till den 19/12. Ibland kan det ändå komma upp nått inlägg ibland då jag inte alls ska sluta blogg utan bara tar en paus eftersom det är mycket med skolan och med livet just nu. Känns som att det alltid är något liksom. Haha!
Jag hoppas ni stannar kvar och att vi hörs lite då och då men framförallt den 19 eller 20 december.
Puss & kram!

HEJ

Av Fiddeli - 24 november 2014 18:13

Ville bara titta in lite snabbt då jag bara vill berätta att jag inte kommer blogga så mycket denna veckan. Måste varva ner och har en del plugga. Imorgon ska jag vara hos doktorn 8:20, ser inte fram emot det eftersom mamma sa att de antagligen skulle ta prover vilket skulle kunna betyda nålar i mina armar och jag bara hatar det! 


Men jag vill ju veta vad som är fel så det är väl bara att gilla läget, eller nåt. Haha! Men vi hörs kanske imorgon. Lovar inget, men ett kanske är ju bättre än inget. 

Ska försöka att få igång bloggandet så fort som möjligt igen, men som sagt så får vi se hur allt löser sig. 


Ha de fint! 

 

Av Fiddeli - 21 november 2014 18:10

Mår inte bra, mycket med skolan och allt med livet nu, stressar om allt. Därför tar jag en paus nu under helgen och kommer förhoppningsvis tillbaka på måndag. Vi hörs! Ha det bra! :)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se