Fiddeli Baggesen ★

Direktlänk till inlägg 9 mars 2015

Tjena tjena

Av Fiddeli - 9 mars 2015 17:11

Asså dethära med att göra saker för att man tycker att det är kul. ja det är just det som jag ska göra och om jag ena dagen vill skriva ett inlägg så gör jag det och om jag inte vill det dagen efter ja då gör jag det ej. Om du gör saker som du inte tycker är kul så blir ju livet så negativt, nu menar jag inte att du ska skita i skola bara för att du tycket att det är tråkig, skolan är nödvändig. Men jag snackar om saker som inte behöver vara nödvändiga. Träna om du vill och tycker att det är kul men inte för att du ser det som ett måste. Såklart är det bra att röra på sig men du måste ju inte springa 5 mil varje dag för att röra på dig. Dansa runt i ditt rum eller gå ut en liten runda räcker. 


Jag vet att det nästan har gått en vecka sen jag gjort ett inlägg och ja varför det kan man fråga sig eftersom jag var så sten säker på att jag verkligen ville detta. Jo, ibland händer det mycket saker i livet som gör att man inte orkar mer än det nödvändigaste. Jag vill som jag sagt tidigare inte att bloggen ska bli ett måste eftersom att jag inte ser detta som något jag skulle vilja göra på heltid. Bloggen kommer alltid att betyda mycket för mig och jag tycker att det är supermysigt att sätta sig ner efter en jobbig dag/vecka/månad och bara skriva av sig lite. Men nog om detta. Nu vet ni iallafall hur det blir fram över. Eller ja, jag hoppas ni förstod men fall i fall så tar vi och sammanfattar det. 


Gör det som är nödvändigt och sen det som är kul och hinner du inte så är det inte hela världen. Det kommer en dag imorgon och då finns det kanske mer plats för det roliga än det nödvändiga. 


Iallafall så var jag ledig i torsdag eftersom att alla hade utvecklingssamtal. Jag hade mitt 8:15 och det var ganska jobbigt att gå upp må jag säga. Men efter det drog jag till sjukgymnasten och sen mot nova för att shoppa lite med mamma. Sedan drog vi vidare hemåt och käkade lunch och sedan var det dags att träna. Efter det drog vi hem och duschade och sådant. Sen åkte vi till mobilia för att hämta en sak som mamma lagt undan och jag fick även med mig lite saker hem. Vi var hemma runt 5 lagom för att äta middag och sedan gå ut med Viggo (såklart var vi ute med honom in i mellan de olika sakerna också). 


På fredag var det skola igen och efter åt så stack jag hem till Ronja för att hon skulle lämna och hämta lite saker hemma och sedan åkte vi hem till mig och bara chillade. Hon var här tills i lördags och då åkte vi tillsammans till Staffanstorp och därifrån åkte jag till Harald. Så jag var hos Harald från lördag till söndag och idag är det måndag och jag har varit hemma och pluggat och gått ut med Viggo. Nej jag har inte varit sjuk utan ledig. Imorgon är det tisdag och jag börjar 9:45 istället för 8:30 så det är riktigt härligt. 


Vi får se när jag tittar in nästa gång och tills dess så får ni ha det så bra   


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fiddeli - 16 maj 2016 19:30

http://nouw.com/fiddelibaggesen   http://nouw.com/fiddelibaggesen   http://nouw.com/fiddelibaggesen   http://nouw.com/fiddelibaggesen   http://nouw.com/fiddelibaggesen   http://nouw.com/fiddelibaggesen ...

Av Fiddeli - 24 mars 2016 14:30


    Klänning // Skor // Väska // Solglasögon // Lösögonfransar // Contour-kit // Örhängen // Armband    ...

Av Fiddeli - 23 mars 2016 22:10

Ja jag har då försökt få till detta med blogfame och har absolut ingen aning om det funkar eller inte. Har då gjort ett collage som kommer upp imorgon klockan 14:30. Under så finns det länkar i ex "klänning" osv. Det stod även att man skulle skriva o...

Av Fiddeli - 23 mars 2016 19:30


HEJ!  Tänka sig att jag sitter här igen, efter många om och men så har jag förhoppningsvis bestämt mig för att börja blogga igen. Älskar att få inspiration från andra bloggar och framförallt youtube. Såklart kommer jag inte att börja med youtube me...

Av Fiddeli - 9 januari 2016 23:38


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se