Fiddeli Baggesen ★

Direktlänk till inlägg 29 december 2014

Ja, jag är LAT

Av Fiddeli - 29 december 2014 18:57

Haha, orkar inte fota så denna bilden är ej min, men jag lånar den ett tag.  

Min är lite mer rosa men modellen är densamma. 


fick även hem en liten goding idag, Inte dom bästa bilderna men det får gå för att även här är jag lat, men dessa fotade jag själv då båda mobilerna låg framför mig.

      iphone 6   

Såklart ska jag inte ha två mobiler men abonnemanget till den nya iphone:en börjar funka först den 7 januari, lite drygt men det får gå. 


Så det jag gjort idag är att jag gick upp 7, åkte till Landskrona och gick ut med Viggo sen åkte vi hem till mormor & "morfar" och käkade frukost.

   


Sen åkte vi vidare mot Helsingborg och när vi kom hem stack jag och tränade. 


2 Dagar kvar på detta året. Känns bra men hade ändå fått va 2014 längre, det hade inte gjort så mycket då detta året överlag har varit jäkligt bra. Inlägg om det kommer men om det blir 2014 eller i början på 2015 det är det ingen som vet. Kanske kommer den 31 rent av. Eftersom att jag nog bara ska vara hemma och ta det lugnt. Orkar inte med fester då alla är fulla och fulla människor med raketer, ja det är inga människor som jag vill vara nära, haha! 


Vi hörs imorgon! 


PUSS & KRAM! 

Bilder från 2011, rena piss året men jag har en gång lagt ut dom här på bloggen så varför inte bjuda på dom en gång till?!?!?!?!? HAHAH! 

    
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fiddeli - 16 maj 2016 19:30

http://nouw.com/fiddelibaggesen   http://nouw.com/fiddelibaggesen   http://nouw.com/fiddelibaggesen   http://nouw.com/fiddelibaggesen   http://nouw.com/fiddelibaggesen   http://nouw.com/fiddelibaggesen ...

Av Fiddeli - 24 mars 2016 14:30


    Klänning // Skor // Väska // Solglasögon // Lösögonfransar // Contour-kit // Örhängen // Armband    ...

Av Fiddeli - 23 mars 2016 22:10

Ja jag har då försökt få till detta med blogfame och har absolut ingen aning om det funkar eller inte. Har då gjort ett collage som kommer upp imorgon klockan 14:30. Under så finns det länkar i ex "klänning" osv. Det stod även att man skulle skriva o...

Av Fiddeli - 23 mars 2016 19:30


HEJ!  Tänka sig att jag sitter här igen, efter många om och men så har jag förhoppningsvis bestämt mig för att börja blogga igen. Älskar att få inspiration från andra bloggar och framförallt youtube. Såklart kommer jag inte att börja med youtube me...

Av Fiddeli - 9 januari 2016 23:38


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se