Fiddeli Baggesen ★

Direktlänk till inlägg 21 december 2014

Helgen, nja kanske inte

Av Fiddeli - 21 december 2014 22:15

HEJ! 

Som ni nog vet så har jag varit hos Harald denna helgen och imorgon är det måndag igen, men vem bryr sig? DET ÄR JU LOV! 

Har mest tagit det lugnt i helgen, inget speciellt att dela med mig av denna gången. hahaha


Imorgon ska jag, som jag nog nämnt tidigare, till tandläkaren och ska alltså vara där klockan 9. Ja bättre det än att missa lektioner sen faktiskt. Gymnasiet känns så otroligt viktigt, är du sjuk en dag har du missat 5478394820 saker som lärarna gått igenom, sjukt säger jag bara. Man har liksom alltid press på sig, oavsett om du inte har prov så kan du inte vara sjuk. Eller det är iallafall så jag känner det, har bara missat 2 lektioner då jag verkligen behövde gå till doktorn pga yrsel och svårt att andas och en massa shit saker, vet fortfarande inte vad det är men vi får väl se vad som händer. 

Tycker iallafall att det är otroligt bra för att vara jag eftersom jag bara missat 2 lektioner. Hade jag gått 7-9 nu så hade jag säkerligen varit sjuk halva tiden, nä men ni förstår vad jag menar.


Annars i veckan är det väl inget speciellt som händer. På onsdag ska jag fira jul med kusinerna och mormor & "morfar". Och på fredag ska jag nog fira lite mini jul med farmor och "farfar". 

Måste dock göra lite matte detta lov, inte för att jag är efter men för att jag vill bättra på mitt betyg lite. jag tycker att det är sjukt svårt. Och det kind of sucks jättemycket! Ända ämnet som jag verkligen inte tycker om, men vem vet vad jag tycker när jag gått matte 1a klart. Haha, känns lite mesigt att läsa matte 1a och tycka att det är svårt men det är väl bara för att de flesta vännerna är mega bra på matte och då läser matte 1c osv. 


NOG OM MATTE!

Vad som är på g just nu är väl att kolla lite youtube och sen sova eftersom att jag måste gå upp runt 7 imorgon, drygt men helt okej ändå. Ska ju också till frisören, behöver verkligen klippa mig, fast jag vill ju inte, det börjar ju bli lååååångggt nu, LOVE IT, men det är trassligt och mög, så det måste kortas lite. 


Vet inte vad det är med denna låten men blir så knas av den, hyper och glad men vet inte riktigt om man borde bli det????? HAHAHA! 

Är nog övertrött just nu... ja så är det nog...! 


Godnatt på er & sov gott, vi hörs imorgon!

 


~Minns denna dagen som om den vore igår~

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fiddeli - 16 maj 2016 19:30

http://nouw.com/fiddelibaggesen   http://nouw.com/fiddelibaggesen   http://nouw.com/fiddelibaggesen   http://nouw.com/fiddelibaggesen   http://nouw.com/fiddelibaggesen   http://nouw.com/fiddelibaggesen ...

Av Fiddeli - 24 mars 2016 14:30


    Klänning // Skor // Väska // Solglasögon // Lösögonfransar // Contour-kit // Örhängen // Armband    ...

Av Fiddeli - 23 mars 2016 22:10

Ja jag har då försökt få till detta med blogfame och har absolut ingen aning om det funkar eller inte. Har då gjort ett collage som kommer upp imorgon klockan 14:30. Under så finns det länkar i ex "klänning" osv. Det stod även att man skulle skriva o...

Av Fiddeli - 23 mars 2016 19:30


HEJ!  Tänka sig att jag sitter här igen, efter många om och men så har jag förhoppningsvis bestämt mig för att börja blogga igen. Älskar att få inspiration från andra bloggar och framförallt youtube. Såklart kommer jag inte att börja med youtube me...

Av Fiddeli - 9 januari 2016 23:38


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se