Fiddeli Baggesen ★

Direktlänk till inlägg 14 november 2014

London? Flytta? Jobb?

Av Fiddeli - 14 november 2014 15:00


LONDON

 

Som ni nog vet så har jag länge velat flytta till London. Men varför London? Jag tycke att människorna som bor i där verkar så trevliga och är liksom helt vänliga oavsett om du känner dom eller inte. Och sen så är där fint och jag bara älskar brittiska! Det är liksom annorlunda till skillnad från Sverige. Asså det är svårt att beskriva riktigt varför jag vill flytta dit men jag tycker helt enkelt bara om England och London är liksom riktigt mysigt. Ni vet väl att dom säger att Göteborg är lilla London? Och Göteborg är ju också riktigt mysigt! Små gatorna och husen och butikerna och man blir typ kär om och om igen, hahah! 

     

Och såklart så vill jag jobba där då. Man måste ju kunna försörja sig & överleva liksom! Och som ni nog vet så går jag handel nu på gymnasiet och ska efter gymnasiet läsa vidare till makeup artist, stylist och dekoratör. 

Min dröm är då att på dagarna jobba i butik och dekoratör (att man fixar skyltfönstren) och förhoppningsvis med mode och då alltså stylist. På kvällarna sminka folk som spelar teater, jag menar hur roligt låter inte det? Det låter helt underbart liksom!

Som jag sagt tidigare så är det inte många som tror att jag kommer orka plugga vidare till allt det (allt och allt hahaha). Men jag tror på mig själv och får stöd från släkt och familj ( såklart vissa vänner också och pojkvännen).


Så kommer jag flytta till London och jobba med teater sminkning på kvällarna och som butiksbiträde, dekoratör och stylist på dagarna? JA DET ÄR JU KLART! Det är en lång väg dit men jag har redan börjat så att ge upp är det inte ens frågan om!


       

   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fiddeli - 16 maj 2016 19:30

http://nouw.com/fiddelibaggesen   http://nouw.com/fiddelibaggesen   http://nouw.com/fiddelibaggesen   http://nouw.com/fiddelibaggesen   http://nouw.com/fiddelibaggesen   http://nouw.com/fiddelibaggesen ...

Av Fiddeli - 24 mars 2016 14:30


    Klänning // Skor // Väska // Solglasögon // Lösögonfransar // Contour-kit // Örhängen // Armband    ...

Av Fiddeli - 23 mars 2016 22:10

Ja jag har då försökt få till detta med blogfame och har absolut ingen aning om det funkar eller inte. Har då gjort ett collage som kommer upp imorgon klockan 14:30. Under så finns det länkar i ex "klänning" osv. Det stod även att man skulle skriva o...

Av Fiddeli - 23 mars 2016 19:30


HEJ!  Tänka sig att jag sitter här igen, efter många om och men så har jag förhoppningsvis bestämt mig för att börja blogga igen. Älskar att få inspiration från andra bloggar och framförallt youtube. Såklart kommer jag inte att börja med youtube me...

Av Fiddeli - 9 januari 2016 23:38


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se