Fiddeli Baggesen ★

Alla inlägg under oktober 2014

Av Fiddeli - 16 oktober 2014 17:56

TJABBA! 
Idag har vi varit på föreläsning och det började faktiskt bra och tiden gick riktigt fort! Men efter lunch så var det mer eller mindre kasst. Däremot sista personen som snackade var redigt bra! Självförtroende prat, och massa roligt! Vet inte riktigt vad jag ska säga mer om det egentligen så nu lämnar vi det. 


Ska snart iväg till dansen och jag är inte alls taggad, vill bara sova, haha! 


PUSS!

 

ANNONS

<3

Av Fiddeli - 16 oktober 2014 14:00

.
 

ANNONS
Av Fiddeli - 16 oktober 2014 08:53

Av Fiddeli - 15 oktober 2014 20:09

HEJ!

Första lektionen var inställd idag så vi började 10:10 vilket var riktigt härligt! Imorgon ska vi till malmö på någon föreläsning eller mässa eller whatever hahah! 


Finns egentligen inte så mycket att säga idag. 

Nästa vecka så har vi 2 engelska "prov" och ett prov i information och kommunikation på word, alltså hur man skriver ett dokument bra. 


Well, vad ska jag säga? Eller ja skriva, hahah! 

Mår otroligt bra idag förutom lite ont i ryggen, och är på himla bra humör, och det är nog för att jag har sovit bra inatt och även länge, enormt skönt! 


 

TB till när jag och Kim fotade lite, hahah, gud så roligt vi hade! Men det var inte många bilder som blev bra, men denna funkar ju :)


PUSS & KRAM!!!!


Av Fiddeli - 15 oktober 2014 08:40

Inte den bästa bilen menmen:)
Tröja: ginatricot
Kofta: h&m
Byxor: lager 157
Skärp : new look
Skor: converse

Av Fiddeli - 14 oktober 2014 21:47

TJABBA! 
Idag har jag varit på emporia och skulle ha köpt en jacka men den jackan som jag ville ha fanns inte så det blev bara en ögonbrynspenna från h&m, har inte fotat den för de flesta vet nog hur den ser ut och om inte så är det superenkelt att googla upp. 

Sen fick vi reda på i skolan att imorgon börjar vi senare, alltså 10:10 vilket är superhärligt och på torsdag så börjar vi 10:45, men då måste vi vara i malmö så jag får ändå ta samma tåg, men vad gör det? Vi ska liksom vara på en mässa fram till 3 och sen får vi sluta så det är ju superhärligt!


På fredag ska jag nog bara hem och sova eftersom att vi ska till Ullared på lördag och ja jag har ju redan varit där men jag ska dit med mamma denna gången. Så jag vet inte riktigt hur taggad jag är inför det eftersom att vi ska köra runt 4-5 på morgonen.. Sen så ska jag förhoppningsvis träffa Harald och sen så ska jag plugga lite. Sen är det en vecka kvar i skolan och sen är det ÄNTLIGEN HÖSTLOV!!!!

Det ända som jag har planerat är att jag ska till naprapaten på måndagen men annars är veckan ganska tom. Hur jag helst vill spendera den är ju såklart med Harald, och jag hoppas att det blir så, men vi har inte pratat så detaljerat om det utan vi tar det som det kommer. 


Puss & Kram 

   

Av Fiddeli - 14 oktober 2014 07:56

Muggen kommer från Åhléns.

Av Fiddeli - 13 oktober 2014 22:32

BÄSTA PEPPARKAKORNA!!

Älskar skorna och kontrollerna är ju bara för söta!!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se