Fiddeli Baggesen ★

Alla inlägg under september 2014

Av Fiddeli - 7 september 2014 00:11

Godnatt

ANNONS
Av Fiddeli - 6 september 2014 10:56

ANNONS
Av Fiddeli - 6 september 2014 10:24

Kofta: ginatricot
Linne: h&m
Byxor: lager 157
Skärp: Chelsea/tessie
Klocka: Daniel Wellington

Av Fiddeli - 5 september 2014 22:56

HEJ!
Vilken dag!  

Idag började jag skolan 8:20 vilket är lite drygt, men vad ska man göra liksom, haha! 

Men eftersom att en lärare var sjuk idag och vi hade två lektioner med henne så flyttade vi fram matten och idrotten, så vi fick sluta 12:30 istället för 15:55, HÄRLIGT!
Jag, Kim & Ronja drog då först till espresso house och drack såna frappinos eller vad dom heter, ja ni vet väl vilka jag menar?

Sen drog vi till donken för att Kim skulle käka. Efter det drog vi mot Polhem och väntade på Harald, och sen tog vi bussen till Staffanstorp. Vi gick då hem till Ronja och var där ett tag sen gick vi och kollade på när Harald skulle spela Handboll   

Sen efter det så skulle jag och Kim dra hem, (Ronja hade redan dragit hem eftersom hon skulle träffa en annan kompis). Så när vi var på väg från handbollen så trodde vi att Harald och dom redan hade åkt men så var det ju inte så vi vände och gick tillbaka. Och så snackade vi med dom ett tag tills dom åkte. Då gick vi igen till bussen och väntade där ett tag, sen när vi kom till Lund så var det 55 minuter tills vi skulle ta tåget hem så vi drog in på donken   


För typ en timme sen kom jag hem och jag har bara snackat lite med mamma och pappa och sen duschade jag och nu sitter jag här! 


Sjukt härlig dag ändå, började dåligt, slutade bra!


IMORGON klockan 11 har jag tid hos frisören, ska klippa mig och färga håret, typ samma som det är nu så man kommer nog inte se så mycket skillnad, menmen! Efter det så ska jag träffa Kim och vi ska nog käka och kolla film eller något. Vi får väl se, jag har Viggo så måste ta hand om honom ju. 


Annars är det inte så mycket som händer i helgen tror jag.

På söndag ska jag bara träna och sen drar jag till väla och ikea men det är väl typ det. 


Ska försöka att få till ett TIPS inlägg och en VIDEO i helgen men vi får se vad jag hinner med.

Har lite svårt med vad för video jag ska göra, så har ni något förslag så är det bara att kommentera :)


Nu ska jag bara ta och lyssna lite på musik och sen ska jag faktiskt sova! 


PUSS & KRAM & GODNATT! 


Du är värd allt, Puss     

 

Av Fiddeli - 5 september 2014 07:10

Av Fiddeli - 4 september 2014 09:07

[Bild]

[Bild]

Skjorta: hm(tror jag)
Byxor: lager 157
Linne(syns inte): lager 157
Jacka: hm
Klocka: one
Skor: converse

[Bild]

Bilden på klockan är från en annan dag men jag sitter på tåget nu och kan inte ta en ny, men det är iallafall den klockan jag har idag :)

Ha en bra dag! :D

Av Fiddeli - 3 september 2014 21:00

HEJ!

Nu har jag suttit och väntat ett tag på att vårt internet ska funka ordentligt men nej såklart gör det inte det. Men för en gångs skull kan jag blogga när det är dåligt, brukar aldrig funka annars, konstigt men bra att det går nu ju. 

Om ni ska skaffa nytt internet så kan jag säga att tele2 är så otroligt dåligt! Och deras service är mög! Om man ringer så har dom max 48 timmar på sig att lösa problemet och om dom måste göra något hemma hos kunden så måste dom ringa inom de 48 timmarna, men har dom gjort något för oss? NEJ. Ringt tillbaka? NEJ. Och såhär har det varit i nästan 2 år snart. Man blir så sjukt irriterad. Det jag vill få fram med detta är att tele2 SUGER!

Nog om tråkigheter nu!


Idag har varit en bra dag faktiskt. Började 8:50 vilket är helt okej och sen så hade vi 3 lektioner och lektionen efter lunch var inställd eftersom att läraren var sjuk, och efter den lektionen hade vi engelska men vi tänkte alla att om vi får en hemuppgift i engelska så kanske vi kan få gå hem nu, alltså 12:20 och eftersom vi har den snällaste engelska läraren(säger man lärarinna?) så fick vi det! Om ni bara visste hur glad jag blev! 

Så jag drog ner med 2 klass kompisar till stan och vi drack kaffe på espresso house. Efter det så åkte vi hem och jag var hemma klockan 2, hur härligt är inte det? Skulle egentligen varit hemma 4 så det var otroligt skönt! 

Så när jag kom hem så pratade jag lite med mamma och sen började jag städa mitt rum och sen efter det så gjorde jag läxan i engelskan och sen hade vi även i svenska och servicekunskap så jag fixade dom också eftersom att jag hade tid och jag behöver inte göra dom imorgon då ju vilket är skönt. Så imorgon kan jag ta det lugnt. Vi slutar tidigare imorgon också som är super skönt, slutar egentligen 15:45 men vi slutar 13:45 istället så jag är hemma runt 3. Jag ska till naprapaten men jag ska vara där först halv 6 så jag ska kolla bussarna och så sen, men jag hinner nog vara hemma i 1 timme eller 2. 

Nu ska jag snart ta och skicka in mina läxor, eftersom att vi gör det så smart via internet när man ska lämna in läxor och uppgifter så man slipper lösa papper, sååå härligt! 


Skriver imorgon när jag kommer hem om vårt internet nu vill samarbeta med mig, haha! 


PUSS & KRAM & GODNATT. 

 


Av Fiddeli - 3 september 2014 13:46

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se