Fiddeli Baggesen ★

Alla inlägg under september 2014

Av Fiddeli - 23 september 2014 11:00
ANNONS
Av Fiddeli - 22 september 2014 21:15

HEJ!

Längesedan jag verkligen satte mig ner och gjorde ett inlägg, ja om lite allt möjligt.

Om vi ska börja med skolan som ni kanske inte är så intresserade av så har vi hitintills gjort 3 prov och dom har verkligen gått superbra för mig! Denna veckan är det 2 prov så förhoppningsvis går det super på dom också! Men det är väl ungefär vad som har med skolan att göra. 


Denna helgen var jag med Harald och vi hade det bara allmänt mysigt och i söndags så fyllde han år och han spelade även match så jag kollade på den och sånt. Annars i helgen har jag bara pluggat lite (lite,lite) och bara tagit det lugnt. 


Vad som annars är på gång denna veckan är väl att det är dans på torsdag, och på fredag ska jag och mamma handla lite, kanske åker till Harald också men det är inte helt bestämt än. På söndag ska vi käka lite mat hos mormor och "morfar". Och jag ska väl antagligen plugga för jag blir inte förvånad om vi har prov nästa vecka också... Hahah! 


Har tänkt lite mer på det här med bloggandet, jag vill göra detta till 100% och då måste man ta sig tid, visst? Så det är just det jag ska göra! Hade tänkt att börja med lite fler collage inlägg så det blir lite mer uppdatering men samtidigt hade jag tänkt att få till kanske ett tips i veckan eller någon hiss och diss, eller något liknande. Så det ska jag prova nu denna veckan och funkar det bra så ska jag fortsätta men annars får jag komma på något annat sätt att få allt att gå ihop. 

Videos kommer det tyvärr inte bli så mycket av eftersom att jag har svårt att komma på vad jag ska filma och sånt. Men om ni har något förslag så är det bara att kommentera. Så kanske 1 video i månaden eller något sånt istället. Men det är inget jag lovar till helt hundra, kanske 1 på två månader ibland osv osv, ja ni fattar nog vad jag menar.


Men nu ska jag ta och läsa igenom Servicekunskapen och sen gå och lägga mig! 

Godnatt på er! 

KÄR I DENNA LÅTEN! 

ANNONS
Av Fiddeli - 22 september 2014 10:45
Av Fiddeli - 21 september 2014 09:44

Bild från veckan.

Av Fiddeli - 20 september 2014 23:46

Godnatt!

Av Fiddeli - 19 september 2014 07:48

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se