Fiddeli Baggesen ★

Alla inlägg under augusti 2014

Av Fiddeli - 15 augusti 2014 14:44

ANNONS
Av Fiddeli - 15 augusti 2014 10:14

Ja, som ni nog vet så börjar jag äntligen gymnasiet och jag är såååå taggad! Men även sjukt nervös. Allt är ju nytt, inte bara en liten del som på högstadiet med ex, nya lärare, utan ALLT är nytt. 
Jag ska då gå Handels- och administrationsprogrammet på Vipan. Och skolan ligger i Lund. 

Varför jag valde jag detta?

Jo, jag vill som sagt bli stylist, makup-artist & dekoratör. Och det är ju ändå bra att ha en grund innan om man skulle vilja ta ett år ledigt efter gymnasiet & jobba & sen studera vidare. Då har man en grund & kan ändå få jobb. Så därför ska jag gå handels. Men jag tycker även om att hjälpa folk & jag har under 2 prao tillfällen i högstadiet praoat i affär, kicks & audio video, som har varit så otroligt kul! Och man lärde sig faktiskt en hel del. Och jag fick liksom känna efter om det var det jag verkligen ville och JA det var det! 


Jag börjar på tisdag och ja just nu är jag väldigt taggad och lite nervös men på tisdag så kommer jag vara mega nervös. Känner ingen som ska gå samma linje så det känns ändå bra för att man har inte någon att vara "fäst" vid från början. Men ändå så känns det nervöst, tankarna går hela tiden runt i huvudet! Men jag vet vad jag klarar & jag vet vad jag går för så det är inget snack om det. Det måste ju finnas någon som orkar med mig, haha! 

 

Och om jag får lov att säga det så ska det faktiskt bli skönt att börja skolan & äntligen få in en rutin på allt igen! 

Jag mår som bäst när jag vet vad som ska hända & har saker planerat! Visst gillar jag spontana saker & sånt. Men det är alltid skönt att ha rutin på saker! Man har ju helgerna till spontana saker & pluggande vilket kanske inte är lika kul, så vi får hoppas på att vi inte får så mycket läxor, haha! 

 

Detta inlägget kom inte upp igår för att vårt internet är extremt segt på kvällen så nu ska jag försöka att få till lite längre inlägg på förmiddagen/under dagen. som kan vara tidsinställda men eftersom att jag redan skrivit detta nu idag så vet jag inte om det kommer ett långt ikväll också. 

 

PUSS & KRAM! 

 

ANNONS
Av Fiddeli - 14 augusti 2014 21:26

Av Fiddeli - 14 augusti 2014 20:18

Ja inlägget blir fram flyttat, just so you know. Men det kommer idag någon gång!

[Bild]

Av Fiddeli - 14 augusti 2014 17:34

Ikväll kommer ett inlägg om gymnasiet, så håll utkik.
Runt 20 tiden eller nåt sånt. :)

Av Fiddeli - 14 augusti 2014 14:15

1.

2.

3.

4.

5.


PUSS & KRAM! 

Av Fiddeli - 13 augusti 2014 15:49

Av Fiddeli - 13 augusti 2014 15:40

Linne: bikbok
Byxor: hollister
Skärp: Chelsea/tessie
Klocka: one
Skor: converse

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se