Fiddeli Baggesen ★

Alla inlägg under augusti 2014

Av Fiddeli - 17 augusti 2014 16:33

HEJ! 
Igår så var jag på handledarkurs om övningskörning. Jag var väldigt trött eftersom att jag gick upp 7... Menmen, nu är det gjort & jag behöver inte gå den kursen mer.

Så vad gjorde man där egentligen?

JO, vi satt och lyssnade på en man som då förklarade lite regler & så om körning. Och sen emellan så fick vi fika & sen efter ett tag så fick vi en till paus på ca 10 min för att ta luft och så. Och sen när det var slut så köpte vi sån övningskörs skylt & en handledarbok och ja det var väl det. Haha, vet inte riktigt vad jag ska berätta om det eftersom att vi egentligen bara satt och lyssnade på en man som pratade om bilar, trafik regler & ja, sitt jobb kan man väl säga. 


IDAG så var det ingen klocka som behövdes ställas, SKÖNT! SÅ jag vaknade runt halv 11 & gick efter ett tag  upp och gjorde lite frukost, det blev kvarg med flingor, 1 persika & te, MUMS! 

Sen gjorde jag mig klar för dagen! När jag var klar så åkte jag och mamma till lödde för att handla på maxi & bauhaus men lager 157 ligger ju där också så vi gick in där en sväng också! SÅKLART! Och sen snabbt in på cubus eftersom att jag ville ha en till hoodie där ifrån så ja. Bilder på vad jag köpt kommer senare, om mitt internet är så snällt så jag kan skriva från datorn. Annars kommer det imorgon! 

Sen när vi kom hem så käkade vi lite och sen körde jag lite med pappa & nu sitter jag här :) 


Så vad händer imorgon? 

Jo, imorgon är det sista dagen på sommarlovet och jag ska spendera den med min kära pojkvän! Så vid 11 börjar jag min buss/tåg resa till honom! Annars är det inte så mycket som händer.


På tisdag börjar skolan och jag börjar bli lite nervös nu.... AHHHHH! Men jag är ändå sjukt taggad faktiskt! & helt ärligt så tycker jag att det ska bli skönt att få in rutin på allt igen eftersom att på sommaren så ändras ju allt & visst är det skönt men som jag sagt innan så funkar rutiner bäst för mig :) 


PUSS & KRAM !

 


ANNONS
Av Fiddeli - 17 augusti 2014 12:02

Tröja: JC
Byxor: hollister
Skärp: Chelsea/tessie
Klocka: jetset
Skor: inte bestämt än, haha

ANNONS

<3

Av Fiddeli - 17 augusti 2014 10:50

Av Fiddeli - 16 augusti 2014 23:01

Imorgon berättar jag lite om kursen idag & jag ska även handla lite, & sen som jag tror att jag har skrivit innan, fixa ett tidsinställt inlägg till tisdag. PUSS & KRAM!
Haha, ja samma bild som för nån dag sen men jaja! Hahah'

Av Fiddeli - 16 augusti 2014 17:47

Imorgon kommer jag fixa nåt tidsinställt till tisdag & eventuellt filma en eller två videor, men jag skriver senare från ipaden, puss & kram!

Av Fiddeli - 16 augusti 2014 08:23

Visade sig att pappa hade rätt igår om att det började halv 9 & inte 9 så nu är vi påväg!

...

Av Fiddeli - 15 augusti 2014 21:36

OMG BILDEN KOM INTE ENS UPP! KOMMER DEN UPP NU? SISTA FÖRSÖKET

Av Fiddeli - 15 augusti 2014 21:33

HEJ!
Imorgon så börjar jag dagen ganska tidigt. Ska nämligen vara på handledarkurs imorgon, Asså om övningskörning & så. Och det börjar redan klockan 9 och vi måste köra typ kvart 10 i 9 så det blir väl att gå upp runt halv 8 så jag hinner bli klar. Efter det så åker vi såklart hem, haha! Det slutar 12 om ni undrade. Och när vi då kommit hem så ska vi fika lite med mamma & hennes kompis, och sen drar vi vidare mot emporia! Vi drar nog in om biltema också & kanske Elgiganten. Sen på kvällen är det väl inget speciellt vad jag vet. Ska nog träffa Ida eller något. Vi får väl se.
Mitt internet klöddar hela tiden på kvällen vilket suger! Kan inte kolla youtube eller nåt sånt heller, men swefilmer funkar konstigt nog. Men vi hörs imorgon igen!
PUSS OCH KRAM! :)

[Bild]

#gammalbildmenvadgördet

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se