Fiddeli Baggesen ★

Alla inlägg under augusti 2014

ANNONS
Av Fiddeli - 22 augusti 2014 08:13

Börjar om typ 5 minuter så ja, hahah skriver ikväll! Ha en bra dag!

ANNONS
Av Fiddeli - 21 augusti 2014 19:58

HEJ! 
Måste ju börja med att be om ursäkt för att jag varit så otroligt dålig på att blogga de 2 senaste dagarna. På morgonen så går jag upp tidigt och hinner inte skriva och sen är jag inte hemma förrens 4-5 på kvällen och ja så är det. MEN jag ska verkligen bättra mig! 

SÅ idag har vi haft vanliga lektioner och det är faktiskt mycket bättre än 7-9 för man är mer intresserad eftersom att det är något man tycker är intressant, ja kanske inte som matte, svenska osv men t.ex företagsekonomi & sånt!

Och idag så har jag inte så mycket att skriva men i helgen så ska jag träffa Harald. Men ska ändå försöka att blogga lite! 

Det kommer ett inlägg om någon/några veckor om min träning eftersom att jag nu har börjat träna :)


Men nu ska jag ta och koka lite te och mysa ner mig i sängen och kolla på PLL. 


Imorgon börjar jag 8:20 vilket innebär att jag måste ta tåget redan 7:03 och att jag då måste gå upp 5:30 Usch fy blä! 

Slutar 15:45 och är hemma 17. Ser inte fram emot det. Men klassen är chill & lektionerna med så det går säkert super bra!


PUSS & KRAM 

 

Hade på mig detta idag. Men såklart så togs denna bilden inte idag utan i somras. Men hade exakt samma på mig idag fast med en svart hoodie också eftersom att det blev lite kallt.

Av Fiddeli - 21 augusti 2014 08:54

Av Fiddeli - 20 augusti 2014 21:40

Skit! Jaja jag kan inte göra så mycket åt detta nu så jag får ta och skriva allt imorgon men är i skolan till 4 och är hemma 5 så det blir senare. Förlåt så himla mycket!

Av Fiddeli - 20 augusti 2014 16:42

Det blev inget inlägg pga att jag var sjukt stressad, skriver om det efter jag ätit & tränat! Puss :*

Sjukt fina skor, döööör! #inlove

Av Fiddeli - 19 augusti 2014 22:12

Klockan ställd och jag hoppas verkligen att jag sover bättre inatt!
PUSS & KRAM!

Av Fiddeli - 19 augusti 2014 19:42

HEJ!

Idag började jag gymnasiet & kan inte riktigt fatta att jag redan går på gymnasiet! AHHHH! Iallafall så började vi med att samlas i aulan & så snackade en man där om lite olika saker & sen efter det så gick vi till våra hemklassrum där våra lärare snackade lite om allt möjligt ang skolan då såklart. Och ja sen åt vi och gick en rundtur & sen fick vi sluta.

Så egentligen så var det inte så mycket att vara nervös för.

Klassen verkar väldigt chill & ja, jag kan inte riktigt säga så mycket mer om den eftersom att jag inte känner någon än mer än en. Så ja.

Sen så när vi hade slutat så väntade jag på dom andra & sen åkte vi hemåt. När jag kom hem så var mormor & "morfar" här & vi fikade lite & sen åkte dom hem. Och när dom åkte så kollade jag på svampbob och sen somnade jag... Det kunde man inte tro va! HAHAHA!  

IMORGON så börjar jag redan 08:20 och måste därför ta tåget redan klockan 7  . Men så som jag fattade det så ska vi samlas i aulan igen & sen åka till skogen, men man vet ju aldrig om jag förstår rätt så vi får väl se, haha! 


Nu ska jag dra ner och kolla på Idol!


PUSS & KRAM! 

Vi hörs imorgon! 


 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se