Fiddeli Baggesen ★

Direktlänk till inlägg 12 augusti 2014

Godmorgon TISDAG!

Av Fiddeli - 12 augusti 2014 09:30

HEJ! 

På dagarna verkar vårt internet funka bättre av någon anledning. Vi har det största "abonnemanget" man kan och ändå går det segt i början av månaden. Och dom gör verkligen INGENTING för att lösa problemet. 

IDAG så ska jag och Ida filma lite, men om det kommer upp är inte helt 100 eftersom ja, asså det behöver vi inte gå in på.

Iallafall så efter vi gjort det så ska vi även ut med våra hundar & äta och lite så. Och i eftermiddag ska hon klippa sig och jag ska in till Landskrona till ögonsak för att jag ska ju börja övningsköra och då måste man ha sånt ögonintyg sak. 

MEN iallafall så igår åkte jag och Ida till Malmö central först eftersom att vi var ju tvungna att få i oss lite starbucks. Sen drog vi vidare till emporia och gissa vem vi såg inne på H&M? Tildestyle från Youtube, asså det var ju ganska coolt, hihi! Nej men vi snackade inte med henne för vi var mitt uppe i vårt shoppande men vi såg henne iallafall. Vad jag köpte kommer upp senare idag. Eftersom att jag måste fota och så också. Men köpte bara 5 saker så det är inte så mycket. 

Detta inlägget skulle ha blivit mycket längre egentligen men Ida sitter här och väntar såååååå nu ska jag ta och avsluta detta! 

VI HÖRS SENARE!!!! 



PUSS & KRAM! 

 


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fiddeli - 16 maj 2016 19:30

http://nouw.com/fiddelibaggesen   http://nouw.com/fiddelibaggesen   http://nouw.com/fiddelibaggesen   http://nouw.com/fiddelibaggesen   http://nouw.com/fiddelibaggesen   http://nouw.com/fiddelibaggesen ...

Av Fiddeli - 24 mars 2016 14:30


    Klänning // Skor // Väska // Solglasögon // Lösögonfransar // Contour-kit // Örhängen // Armband    ...

Av Fiddeli - 23 mars 2016 22:10

Ja jag har då försökt få till detta med blogfame och har absolut ingen aning om det funkar eller inte. Har då gjort ett collage som kommer upp imorgon klockan 14:30. Under så finns det länkar i ex "klänning" osv. Det stod även att man skulle skriva o...

Av Fiddeli - 23 mars 2016 19:30


HEJ!  Tänka sig att jag sitter här igen, efter många om och men så har jag förhoppningsvis bestämt mig för att börja blogga igen. Älskar att få inspiration från andra bloggar och framförallt youtube. Såklart kommer jag inte att börja med youtube me...

Av Fiddeli - 9 januari 2016 23:38


Ovido - Quiz & Flashcards