Fiddeli Baggesen ★

Alla inlägg under maj 2014

Av Fiddeli - 4 maj 2014 10:00

Jaha då åker vi till Eslöv nu för att dansa, lite för tidigt för min hjärna menmen det får ju gå! Och eftersom att jag ska vara där idag så kommer det inte så många inlägg men när jag kommer hem så ska jag fixa det.

ANNONS
Av Fiddeli - 3 maj 2014 23:52

ANNONS

3/5

Av Fiddeli - 3 maj 2014 18:02

Så sjukt kul det var att träffa dom i släkten igen! Vi åt mat och pratade väldigt mycket, det finns inte så mycket att säga om det egentligen, hihi! 

Just nu så sitter jag och funderar ut lite sommartips inlägg och andra inlägg. Ska kanske träffa Dina sen och imorgon så blir det dans igen, det börjar ju närma sig uppvisningen nu och jag börjar bli mer och mer nervös....... Men det går säkert jättebra och om jag nu skulle glömma allt, ja då får det ju bli så, men denna veckan ska jag verkligen öva mycket! 

Efter dansen imorgon så ska jag nog plugga eftersom att vi har fysik prov på torsdag och även nationella i matte, tror att det är på onsdag och fredag så jag får väl ta och kolla lite på matten också. Vi hörs   

   

Så otroligt fina rum! 

Av Fiddeli - 3 maj 2014 12:32

Snart kommer folket, så jag skriver senare!
Puss & kram!

Av Fiddeli - 3 maj 2014 10:27

Så underbart härligt att gå ut och gå på morgonen faktiskt! Man känner sig mycket piggare efteråt!   

[Bild]

Av Fiddeli - 2 maj 2014 12:47

Gissa hur glad jag blev när mamma kom hem med dessa! Sjukt fina!

Av Fiddeli - 2 maj 2014 11:11

Igår var det ju 1 maj och alla eller de flesta var lediga. Så vad hände igår, haha ja jag tillbringade dagen mest i sängen hos Harald, vi kollade på film och en serie och sov haha, gick upp halv 4 och åkte sen med mamma till lödde, handlade mat och sen lite kläder, haha, en simpel vit tröja till dans uppvisningen, ett vitt linne och en grå vanlig tråkig tröja. Och sen kollade jag på en film till och somnade sen på soffan, haha ovanligt....


Imorgon är det lördag och min kusin och hennes familj kommer hit och äter, mormor & "morfar" också och mina 2 andra kusiner. Och det är väl egentligen allt som händer imorgon, senare på kvällen så träffar jag kanske några kompisar, om jag orkar, måste också plugga, usch! Hahah.

Vi hörs senare! 

  

 

Av Fiddeli - 2 maj 2014 10:15

Dagens planer:
* fixa poolen
* städa
* plugga
* träffa kompisar (?)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se