Fiddeli Baggesen ★

Alla inlägg under maj 2014

ANNONS
Av Fiddeli - 5 maj 2014 22:16

Imorgon är det tema dag, ja folkmord igen.
Ska försöka filma om videon imorgon och så ni vet så tänker jag inte redigera den för att jag är lat, Ehm ja så är det, men nu ska jag sova, godnatt på er alla!

ANNONS
Av Fiddeli - 5 maj 2014 13:28

Sisi har matte i ca 5 minuter till sen NO 13:35-14:25 och sen äntligen slutar vi! Är hemma runt 3 och ja så är det HAHAHAHA! Nej så onödigt detta är, aja, vi hörs sen! :*

[Bild]

Av Fiddeli - 5 maj 2014 11:30

Vem vill ha en tung parfym på sig är det är varmt ute? Inte jag iallafall, jag tar hellre på en body mist, eftersom att det känns lättare och mycket fräschare. Här är några exempel.  


VS - Love spell - Cherry blossom & Peach

VS - Dream of passion - iced cranberry & winter plum, denna luktar mer som jul och därför hade jag nog inte valt denna men jag tog med den iallafall.

VS - Pure daydream - pearl orchid & pink currant

Hollister - Crescent bay - Luktar väldigt somrigt och blommigt

VS - Fresh sorbets - frozen appel & sparkling cassis, denna luktar väldigt fräscht och lite som killparfym, fast i body mist till tjejer, ehm ja om ni förstår, haha!

VS - Midnight Glamour - Pink berry & fluffy vanilla, denna luktar mest vanilj, såååå gott!Av Fiddeli - 5 maj 2014 08:37

Av Fiddeli - 4 maj 2014 22:20

Ja vi trodde att det var en film men det var visst en serie så nu får vi väl börja kolla på den om kvällarna! :) den var faktiskt helt okej, trodde inte att jag skulle gilla den alls men allt kan ju hända hahahahahaha! Så imorgon blir det väl del 2! Men nu måste jag ta och sova eftersom att det är skola igen imorgon, ja vad man nu ska säga om det, hihi. Aja godnatt på er och sov gott!

Av Fiddeli - 4 maj 2014 15:45

Kom hem runt 1 och somnade nästan direkt på soffan, haha, är helt slö så nu ska jag sätta på ett avsnitt av Grey's Anatomy. Måste också plugga lite, men det kommer ett inlägg lite senare, vi hörs! 

 

 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se