Fiddeli Baggesen ★

Alla inlägg under maj 2014

Av Fiddeli - 8 maj 2014 21:30

Vill bara gå och lägga mig, sova och vakna upp imorgon eftermiddag, är sjuuuukt trött och har ont i ryggen, usch! Det här med ordentligt inlägg, ja hur tänkte jag nu? Nej imorgon så kommer det såklart det jag egentligen hade tänkt skriva eftersom att jag såklart inte kommer orkar sitta och skriva det nu, men det är iallafall om lite olika saker, haha! Vi hörs imorgon!

Puss & Kram 

  

 

ANNONS

8/5

Av Fiddeli - 8 maj 2014 16:27

Idag är det torsdag som ni nog vet och vad händer på torsdagar? Jo såklart så ska jag dansa! Idag är det en timme extra så alltså från 18-20 eftersom att vi ska öva extra inför uppvisningen. Jag hade tänkt skriva ett ordentligt inlägg när jag kommer hem därifrån eftersom att nu så ska jag snart byta om och sånt! Men idag så har det varit en helt vanlig torsdag och ja det finns inget direkt intressant att berätta, haha! 

Vi hörs senare!!! 

 

ANNONS
Av Fiddeli - 8 maj 2014 15:33

Skriver runt 4 halv 5 när jag kommer hem såatte ni vet :)

Av Fiddeli - 7 maj 2014 19:30

Det här med läxor och prov och öh! Igår gjorde jag svenska muntliga, alltså nationella, idag var det matte del B & C Och på fredag blir det del D har jag för mig. Imorgon är det fysik prov vilket känns sådär men jag känner mig ganska säker ändå. Nästa vecka så är det de sista skriftliga nationella och de är då i So, samhällskunskap, vet inte riktigt vad jag känner och tycker om det, men man hoppas ju på det bästa! Imorgon är det även dans och spanska möte, men eftersom att mötet börjar 18 och dansen också börjar då så åker jag till dansen och mamma åker till mötet! Känner mig väldigt nöjd med livet just nu, men om sommarlovet kom lite fortare hade ju inte gjort något! 

På fredag så åker jag direkt till Landskrona efter skolan eftersom att vi ska träffa min kusin och hennes familj innan dom åker hem igen, dom bor i Thailand för er som inte vet det. När vi kommer hem därifrån så måste jag verkligen ta och städa rummet för som det ser ut här asså! HAHA!

Inget kanske & absolut inga men! På fredag ska video filmas och sen så ska jag försöka redigera den så gott jag kan! 

På lördag och söndag så är det inget planerat än, vad jag vet iallafall. 

Vill verkligen hitta på något, kanske shoppa? haha! Måste ju hitta någon klänning till skolavslutningen och lärarmiddagen. Eller vi får väl se om det blir klänning men något ska jag nog kunna hitta, ja vi får ju hoppas att det finns något som kan passa min smak, hahahah! Nej nu måste jag ta och plugga fysik och sen ska jag duscha, kolla lite på någon serie och sen sova!!! 

   

Av Fiddeli - 7 maj 2014 08:11

Av Fiddeli - 6 maj 2014 19:03

Haha ja här kommer bilden, långt om länge! 

 

Av Fiddeli - 6 maj 2014 18:45

Såg denna på Keelas blogg och var bara tvungen att ha med den här, vi borde verkligen inte använda telefoner och datorer så mycket som vi gör, aja bara kolla på videon! 

Av Fiddeli - 6 maj 2014 15:23

Bilden kom inte upp, så irriterande! Men jag fixar det när jag kommer hem eftersom att det inte går att fixa nu, så vid halv 5, eller 5.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se