Fiddeli Baggesen ★

Alla inlägg under mars 2014

Av Fiddeli - 21 mars 2014 23:30

Ja som vanligt har jag varit i skolan och så. Efter skolan så åkte Annelie, Hanna och jag till emporia, några killar från klassen skulle också dit så vi såg dom lite då och då. Jag åkte hem med dom också eftersom att vi bor på olika håll jag och tjejerna. Och ja allt var ju lugnt tills jag kom på att vi hade låst in våra väskor i ett skåp och ringde då till tjejerna och dom hade hämtat sina saker och låst med samma kod men såklart när jag kom dit så funkade inte den koden och massa sånt så ringde jag dom igen och sånt men ja det slutade med att jag gick till informationen och dom fick låsa upp det, haha! Sen åkte jag hem och åt mat och kollade på tv med familjen samtidigt som jag försökte leta fram dessa underbara skor.   Men såklart så hittade jag inte de någonstans och asså gud dom är sååå extremt fina! Så nu funderar jag på dessa    eller dessa    men det blir nog de orangea eftersom att det är mer färger, nej jag vet inte men tror att dom passar mig mer, men som sagt vi får se. 


Imorgon så är det lördag och mamma & pappa ska på utställning med Viggo och jag stannar hemma för att jag orkar inte gå upp så tidigt och jag måste göra en so inlämning eftersom att nästa helg så har jag inte tid för det och mitt i veckan är ju bara helt hopplöst att göra inlämningar på, eller ja för mig iallafall, haha! Kollar nog på någon film, och så får jag väl gå ut om vädret tillåter. 


På söndag så ska jag väl mest ta det lugnt och så. Inte så mycket planerat alls denna helgen faktiskt. 


Men nu ska jag nog sätta på en film eller så sover jag, vi får se hur pass pigg jag är när jag har tagit av sminket och så. Men godnatt iallafall! 


ANNONS
Av Fiddeli - 21 mars 2014 15:22

ANNONS
Av Fiddeli - 21 mars 2014 11:30
Av Fiddeli - 21 mars 2014 08:04

Lekte lite med bilden så ja den blev som den blev, lite blandade saker men såhär ser jag ut idag iallafall.

Av Fiddeli - 20 mars 2014 21:32

Konstig dag, men väldigt rolig fast ändå jobbig, ja så är det. Nu ska jag sova så godnatt på er!

Av Fiddeli - 20 mars 2014 13:22

Eftersom man inte får gå direkt när man är klar med nationella så spenderade jag den tiden på polyvore och gjorde då ett collage bara för att, det blev inte jättebra, men jag gillade sakerna som finns med så det var typ därför, eller ja något sånt, haha! 


Hihi
Av Fiddeli - 20 mars 2014 11:50

Har precis skrivit klart uppsatsen, det var lättare än jag trodde det skulle vara, så nu är det bara att hoppas på det bästa!
Skriver när jag kommit hem.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se