Fiddeli Baggesen ★

Alla inlägg under mars 2014

Av Fiddeli - 29 mars 2014 10:30

 

Linne: H&M

Kofta: Ginatricot

Byxor: Lager 157


OOTN kommer såklart, men det blir ju ikväll som ni nog förstår.

ANNONS
Av Fiddeli - 29 mars 2014 10:15

Det finns extremt mycket basprodukter att välja mellan och hur vet man vilket som är bäst? Såklart så tycker man ju olika och därför får man prova sig fram, här är lite utav det jag har.

 

Som ni vet så använder jag inte foundation längre eftersom jag då får ganska mycket finnar, och det vill man ju inte ha, men alla får finnar och då vill man kunna täcka dom på bästa sätt och det gör man med concealer och foundation och sedan sätter man det med puder, men man behöver ju inte använda det i hela ansiktet. Sen finns det ju också olika typer av foundation, det finns de som är bättre för huden och de som är sämre, såklart så är ingen riktigt bra alls, men det finns mineral produkter som ska vara bättre för huden, om det nu är så mycket bättre vet jag faktiskt inte. 

Jag kan ju säga såhär att det som är lite dyrare inte alltid är bättre ta t.ex loreal paris mineral puder som finns med på bilden och natural colection pudret som också finns med på bilden, Loreal pudret kostar 195:- medans natural collections puder kostade ca 20 :- och jag måste säga att natural collections puder är extremt mycket bättre enligt mig, för att loreals blir helt konstigt på mig, men på dig kanske det fungerar jättebra, det är liksom hur man själv tycker att det ska vara. 


Hur man då täcker finnar på bästa sätt är ju också olika från person till person. Men såhär gör jag.

Först så tar jag en primer (det kan vara vilken som, jag brukar använda stay don't stray från benefit som egentligen är en ögonskuggsprimer men den funkar ändå). Sen så tar jag en foundation ( loreals true match) jag lägger lite på baksidan av handen och tar sedan en beautyblender (vilket är en svamp som är rundad på ena sidan och spetsig på andra) jag tar då den spetsiga delen och tar på lite utav foundationen på spetsen och lägger sedan det på finnen, sedan när det är utblandat och om man skulle behöva lite mer täckning så tar man en concealer ( jag använder boiing från benefit) och lägger på lite på finnen och blandar såklart ut det, tänkt på att inte lägga för mycket av foundationen eller concealern eftersom att det då lätt kan se kakigt ut. Sen för att få det att stanna bättre på finnen så tar du bara en liten fluffig borste med lite puder på och sveper över. 


Jag tycker själv att man ska undvika att använda för mycket basprodukter eftersom att om du har en ganska ren hud och har enstaka finnar och röda partier så kan det vara bättre att bara täcka dom delarna istället för att dra på foundation på hela ansiktet. Men det är ju bara min åsikt, säger inte vad ni ska och inte ska göra, men detta är vad jag göra och det fungerar super för mig.

ANNONS
Av Fiddeli - 29 mars 2014 08:09

Ja då var det lördag igen och ja varför vaknar jag så tidigt? ÖH, kunde inte somna om vilket känns lite tråkigt, menmen då hinner jag kanske med lite mer saker idag, haha! Men nu ska jag väl ta och äta lite frukost och ta huvudvärkstabletter för att huvudvärken inte försvunnit helt. Det har väl gått bort tills ikväll förhoppningsvis.

Men vi hörs senare!

  

 

Sjukt fin! 


Av Fiddeli - 28 mars 2014 23:02

Gaaaah! Tills imorgon får allt vara borta, förkylning, huvudvärk, allt! Inte det minsta tecken på att jag varit sjuk! Ja så kommer det säkert inte vara menmen förhoppningvis så är det mycket bättre imorgon! Men nu ska jag sova, godnatt!

~loved you yesterday, love you still, always have, always will~

Av Fiddeli - 28 mars 2014 21:36

Av Fiddeli - 28 mars 2014 20:22

Som ni vet så åkte jag till skolan men var hemma klockan  eftersom jag åkte hem för att jag tyckte inte att det funkade alls. Fick gjorde det lilla i kemin gjort så nu är jag godkänd på den delen vilket känns riktigt bra, sen fick vi också tillbaka våra spanska inlämningar, denna gången behövde jag bara rätta till vissa verb som jag böjt fel vilket känns extremt bra faktiskt. Sen har det väl inte hänt så mycket mer i skolan vad jag vet. 

Ska snart ta och duscha och ta och mysa ner mig i soffan med vår lilla Viggo.

Förlåt för att det varit så dåligt här på bloggen idag men jag har ju som sagt åkt hem från skolan och somnade typ direkt. Imorgon blir det förhoppningsvis lite mer :)

 

Av Fiddeli - 28 mars 2014 18:55

Skriver senare om dagen och lite sånt. Men nu ska vi laga mat :)

Av Fiddeli - 28 mars 2014 08:15

Idag drar jag till skolan eftersom att det är en kort dag och det skadar ju inte att försöka liksom. Så snart ska jag gå till bussen och så, ha de fint!

Suddig bild men det får gå, haha.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se