Fiddeli Baggesen ★

Alla inlägg under mars 2014

Av Fiddeli - 15 mars 2014 01:30

Vill bara säga lite snabbt att glöm inte rösta!!!!!! Ni kan rösta här till höger och det är alltså vad ni vill se mer av här på bloggen och det är såklart anonymt, och om ni har något annat förslag så kommentera gärna! Tack för allt!


Såklart är detta tidsinställt men det förstod ni säkert, så fortsätt sova gott! 

ANNONS
Av Fiddeli - 14 mars 2014 22:09

Vilken fredag det har varit! Prov har hunnits med, jag har lagat kyckling för första gången och såklart så klödda bussen och sånt ska ju såklart alltid hända mig och Hanna... HAHA! men vi kom ju till väla iallafall och det var ju tur! Imorgon är det lördag och jag ska inte ställa någon klocka, skönt! Men jag ska hinna med att städa, cykla en runda och sen förhoppningsvis så hinner jag med spanskan också så att jag slipper göra den sen mitt i veckan. Sen på eftermiddagen eller ja runt typ så ska vi i släkten... ja jag vet inte riktigt vad det heter ska fota hur det ser ut osv imorgon  men vi får se när det kommer upp eftersom att jag ska sova hos Harald. Och nu ska jag väl ta och sova eftersom att jag innan somnade på soffan.... Aja, man ska inte klaga! 

Godnatt!

♡♡♡

 

ANNONS
Av Fiddeli - 14 mars 2014 20:10

Hängarna är från Åhléns och kostade 49:- för 5 st och jag köpte då 10.
Ögonfransfärgen kommer från Lindex och kostade 89:-

Av Fiddeli - 14 mars 2014 15:12

Nu sitter jag på tåget med underbara Hanna och har det super chill! Skriver sen! KRAM!

[Bild]

Av Fiddeli - 14 mars 2014 10:29

Precis gjort kemi provet vilket känns helt okej, nu kan man inte göra mer än att hoppas på att man blir iallafall godkänd! Men ni får ha en super bra dag! Ska försöka uppdatera lite senare, men vi får väl se, hihi!

Av Fiddeli - 13 mars 2014 22:04

Av Fiddeli - 13 mars 2014 21:27

Tjooo! 

Usch vilken dag det har varit! Jag kan ju säga att det har blivit mycket gråtande idag... Vi har lyssnat på en dam som överlevt andra världskriget och herregud, man får en helt annan bild när man hör någon som varit med om det berättar än när man läser böcker och kolla på filmer, hur kan man liksom behandla folk så?

Om man är trött och har huvudvärk när man ska plugga och måla naglarna samtidigt, ja asså jag kan ju säga att man blir sjukt irriterad när det blir fel! 

Dansen idag var helt okej, men det var så mycket bättre förra gången, bättre musik, bättre lärare.. Ja det är ju bara min åsikt men asså ja! Haha! 

Nu ska jag antagligen snart sova eftersom att jag är som sagt super trött, irriterad och har huvudvärk! 


Imorgon efter skolan så åker jag nog till väla och sen så ska jag hem och ja vem vet vad jag hittar på, ja vi får väl helt enkelt se! 


Hoppas ni har det extremt bra! Och glöm inte omröstningen! KRAM! 

  

Kör på en bild som var med i förra inlägget för varför inte liksom? HAHA! 

 


Av Fiddeli - 13 mars 2014 11:30

Jag behöver nog inte ens säga att jag blir sämst på bild, menmen, det får la gå ändå! Tack till kim som var super snäll och ville vara bakom kameran! 

              

Och glöm inte omröstningen!

KRAM PÅ ER!

♡ Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se