Fiddeli Baggesen ★

Alla inlägg under februari 2014

Av Fiddeli - 13 februari 2014 17:00

Mina närmaste vänner!

Kim utan tvekan! Sen så har vi Hanna mlbb! Sen Melinda och Lisa såååklartttt, blondinen och brunetten! Sen så finns det ju andra vänner också men dessa (säger man så?) står jag närmast! 

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om dom, helt underbara är dom! Vi kan ju vara lite smått irriterade på varandra ibland, menmen sånt får man ta. 

Ni är bäst!   

ANNONS
Av Fiddeli - 12 februari 2014 18:20

Nu är det totalt slut på att säga imorgon! Nu jäklar ska jag ta tag i träningen, om man kan kalla det de ens? 

Nu ska allting bli av! Inga men, inga imorgon, inga skit samma! Nu är det slut på det! 

Nu ska jag jädrar i det bli "fit" till sommaren och sen fortsätta hålla mig så! Trött på att ingen tror att jag kan klara det och nu ska jag ta mig fan vissa dom! Jag kan, jag vill, jag ska! 

Med början idag kör jag på squat challenge istället för ab challenge för att squat verkar så mycket roligare! Det är blandat med push-up så det är ju bara ett +!

 

Måste även börja äta nyttigare och bara godis en gång i veckan.... ehm ja som det ser ut nu så blir det kanske lite mycket socker.. jag är inte överviktig men det är inget jag vill bli och eftersom jag är lite smått rädd för att bli det så är det dags att sätta stopp! 

  

     


NU KÖR VI! 

  


ANNONS
Av Fiddeli - 12 februari 2014 10:43

Äntligen onsdag, hmm? Ja det är lite skönt eftersom det då snart är fredag och helg! Och apropå fredag så är det alla hjärtans dag, och varför ska man fira det egentligen? Vad är meningen? Jag menar om du gillar/älskar någon så gör du väl inte bara det på alla hjärtans dag? Ja jag förstår bara inte. HAHA!
På fredag så ska vi i spanska gruppen ha disco för dom mindre för att samla in pengar eftersom vi ska till Barcelona i maj. Hur resten av helgen ser ut är inte 100 bestämt men ja ni får väl veta det sen nån gång!
Vi hörs!

Av Fiddeli - 11 februari 2014 17:01

Vem bor jag med? + Min familj. 

Jo nu är det ju såhär att jag bor i ett hus i en lite by med min kära lilla familj som består av pappa, mamma och hunden Viggo. Vad mer kan man säga egentligen om vem jag bor med? Iallafall så bor vi i ett hus med källare och övervåning så alltså 3 plan eller vad man säger. Jag har inga syskon, skönt ibland, jobbigt ibland. Men jaha lite mer om min familj? Ja, vi har väl det ganska chill, haha! Mina föräldrar jobbar och jag går i skolan så vi träffas mest på kvällarna. Vi brukar käka mat och små prata om allt möjligt, haha ja så är det här. Vet inte riktigt vad man ska skriva mer om detta haha!

   

Av Fiddeli - 10 februari 2014 21:49

Ont i huvudet och benet, aja det går väl över så småningom! Nu måste jag sova, ja det är tidigt men det har blivit lite för lite sömn i helgen men ja! Godnatt!

[Bild]

Av Fiddeli - 10 februari 2014 16:55

Usch fy och blä! Så otroligt mycket att göra eller jag tycker det iallafall, hkk inlämningen måste göras, sen en nyhetsartikel i svenskan till onsdag, kemi till fredag och sen egelska också, på torsdag ska jag även dansa och på fredag ha vi disco med spanska klassen för att samla in pengar. Sen kan jag väl också nämna att jag fick ett mejl idag som jag blev sjukt glad över! Måste bara bestämma mig om hur jag ska göra! Tänker inte skriva vad eftersom jag vet ju inte riktigt ja skit samma jag säger det inte än iallafall! Ska försöka skriva mer sen men nu måste jag fortsätta med läxorna! Hoppas ni har det super bra!

Av Fiddeli - 10 februari 2014 12:02

Slutar halv 3 och är hemma runt 3, ska försöka skriva så fort som möjligt!

Av Fiddeli - 9 februari 2014 22:04

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se