Fiddeli Baggesen ★

Alla inlägg under februari 2014

Av Fiddeli - 21 februari 2014 16:53

Gymnasiet, vad valde jag?

Ja jag valde då handels eftersom att våran studie och yrkes vägledare på skolan sa att det var en bra grund eftersom efter gymnasiet så vill jag läsa till stylist, makeup artist och dekoratör, vilket jag nog sagt ett par gånger men jag sköte iallafall in till Vipan i Lund och DCC i Helsingborg, och yes vad ska man mer berätta egentligen? Jag hade väl lite svårt precis när jag skulle söka in eftersom att det finns ju ändå så mycket mer också, men jag är super nöjd med vad jag valt och allt så nu är det väl bara att hoppas. 

  

ANNONS
Av Fiddeli - 21 februari 2014 11:45

Yes vaknade för kanske en timme sedan eller nåt sånt, och måste städa,plugga och hjälpa till här hemma eftersom imorgon så ska vi ju fira pappa så yes! Har inte så mycket intressant att skriva just nu men denna väskan och vad det andra nu är asså herregud så finaaaa!

ANNONS
Av Fiddeli - 21 februari 2014 00:27

Ja det ser ni nog, haha! Men bilderna är från we heart it och yes!  Ville bara skriva något kort innan jag ska sova såatte.

Sov gott!


 

Av Fiddeli - 21 februari 2014 00:00

Har inget roligt att säga såhär klockan 12 på natten. Jag känner mig super glad men samtidigt lite ledsen och jag kan verkligen inte sluta tänka på allt! Alla dessa tankar om allt möjligt... Usch! Förstår mig inte alls på någonting just nu. Ska försöka fixa ny heder eller vad det heter, så vi får väl se hur det går, haha! Hoppas iallafall att ni har det super bra!

 


- You are my one and only ♡

Av Fiddeli - 20 februari 2014 18:38

Ja bilderna blev super dåliga men orkade inte ta om dom såatte det får funka! Jag köpte alltså 2 tröjor, eller vad man ska säga?
Den första är då den randiga från hollister som kostade 109:-
Och linnet är från ginatricot för 79:-
Linnet är uppvikt lite eftersom jag hade tänkt ha det instoppat i byxorna men eftersom dessa jag har på mig är ganska höga så blev det inte fint när man stoppade in det. Så ska ha det till ett par andra istället :)

Av Fiddeli - 20 februari 2014 18:18

För kanske 10 minuter sedan kom jag hem från emporia, vi hade det riktigt kul faktiskt! Vi käkade en massa saker! Inte så jättebra kanske, men det är ju inte så varje dag så det går väl nån gång ibland :)
Jag köpte bara 2 saker eftersom jag har varit där så mycket den senaste tiden så har det inte hunnit komma så mycket nytt. Kommer bilder senare!
Hoppas ni har haft en super grym dag!!!

Av Fiddeli - 20 februari 2014 09:09

Min släkt   

Ja jag vet ju inte riktigt vad man ska berätta inte heller vad man borde och inte borde berätta. Men ja vi kör väl bara på antar jag. Så jag har sammanlagt 5 kusiner på mammas sida, inga på pappas. Ehm ja då har vi A som bor i Thailand och hennes mamma alltså min moster som bor i underbara London! Sedan har vi E & E och deras pappa är min morbror och även min gudfar! Sen så har vi c C och H inga detaljer så direkt, har inte träffat dom på länge. Sen så har jag ju nästkusner och sådant men det orkar jag inte rabbla upp, haha! Sen så är det ju mormor och "morfar" Leif , Farmor och "farfar" Jan. Själva släkten är super chill. Helt underbara människor!

Vet inte vad man mer ska berätta såatte yes! 

Ha det fint! 


Av Fiddeli - 20 februari 2014 08:59

Idag är det torsdag...? vilket ni nog redan visste hahah! Iallafall idag så sticker jag och Kim och 2 mer till emporia, lite trött på själva stället eftersom jag har varit där ganska mycket nu den senaste tiden menmen, jag pallar inte med massa byten på  buss och tåg osv så därför är det bra att det bara är ett tåg till hyllie då. Så jag ska verkligen försöka att få upp lite små grejer under tiden men vi får väl se hur det blir eftersom ni alla vet ju säkert vi detta laget hur mitt minne är...


Puss      

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se